Mission:Rosifiera Linus

Nu är det officiellt!!
Annas mission är att Rosifiera Linus!

Anna är en underlig väldigt rosa figur...dock helt olik en gris...Alla som känner lilla prinsses-puff-rosa-Anna vet att hon älskar rosa, lever för rosa!!

Hon har allt i rosa, rosa schampoo, rosa strumpor, rosa smink, rosa gardiner, rosa skor, rosa tandborste och rosa tandkräm, rosa kläder,rosa lampor, rosa nagellack och äter bara rosa mat  som är rosa som tex. rosacupcakes muffin och all mat som inte är rosa blandar hon med karamellfärg så att maten blir rosa..hon har till och med en rosa postlåda!!!
Japp hon har inga gränser för hur mycket rosa som kan bli för mycket och nu ska hon få min katt att bli exakt likadan...börjar att ana ett visst oråd över detta....jag kommer komma hem en dag och min katt har rosa päls och vara äter rosa karameller, och har rosa naglar..


Det vart inga drinkar för oss ikväll..vi nöjde oss med rödvin hemma istället,..men har haft en trevlig socialkväll på olika sätt ändå...imorgon kommer Tobbe hit och på lördag kommer Robin...på lördag-dag kommer Malins familj hit och på lördagkväll väller det troligen hit folk från klassen för att förkaka...sen blir det utgång..

Passande låt en kväll i November...LOVE IT..och det gör "Rosa-Anna" med

"Sometimes I need some time...on my
own Sometimes I need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone

And when your fears subside
And shadows still remain, ohhh yeahhh
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain"

och med de fina orden lämnar jag över till Mr. John Blund...som har en bräknad ankomst enligt hans senaste sms att vara här lagom till efter kl 1...

Kommentarer
Postat av: rosa-anna

linus e redan rosa längst in, han har bara inte vågat erkänna det förut. men nu har en bundsförvant och känner att han kan börja dela med sig av sinfarcination för rosa, för nu finns det någon som alltid kommer att försvara honom de gånger han tex känner för att ha en rosa-fluff-tiara på sig ;)

Ohhh yeees, älskar den låten! (var tvungen att lyssna på den med en gång)

2010-11-05 @ 01:23:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0