...Lite *Weei*´...och... lite *Morr*...

Midsommar närmar sig med stormsteg nu ...Vi verkar bli ett redigt gäng på fredag..sweet ....Me like... vi blir ca 12 til lunch å en drös till på kvällen...även  vädret börjar bli sig något mer likt juni väder ..våra garnnJ***AR under har troligen skaffat katt å väljer därför att låta soporna stå utan för deras dörr i trapphuset .. .tur att det bor våningen under oss iaf annars hade det blivit liv i luckan mer än vad det är.. en vacker dag ska jag gå ner å plinga på å kasta in min galna rabies katt i deras lägenhet---han är galen å sjukt bra driserad så .. han gör som han säger anars blir det inge mat det vet han , och om det är något min katt har passion å kärlek för så e det just man .. e man inte snäll mot honom så sätter han sig på en..;) Dessutom är det näst in till djurplågeri att ha en katt i en sån liten lägenhet som tyå är ETT ENDA LITET VINKLAT RUM där balkongen inte ens är inglassad så den kan "gå ut"!!
MIna grannar under är "pårökande-bonde-wannabe-backslick-tönt-idioter-med-fucking-åmål-beteende"...FY!

Nu är iaf allt inhandlat och planerat inför midsommar.. va på icamaxi å slogs med alla andra galningar i dag innan jobbet .. har dessutom köpte en ny hårfön och en ny digitalkamera på Onoff ..FINALLY.. 10 någonting megapixlar.. påstås vara rätt bra .. den har färgen "magneta" eller nå sånt.. mörklila metalic å fin iaf.. alldeles för fin för klumpiga mig men .. fick bli min sommargåva.. har ju inte haft någon kamera sen vi kom hem från thailand så .. å får ju dessutom lön i morgon .. kändes tungt å betala pengar på nå sånt..men man får väl tänka att de bilder man tar å minnen de ger när man kollar på bilderna när man e ett litet russin i en säng å slemma kommer å matar en , att det då känns värt att man köpte en kamera .. hmm...man skulle lätt kunna tro att jag har lite ångest över mitt köp.. svar JA..och NEJ ..
Mina små vänner däremot lär få ångest för nu kan jag fota sönder er å lägga upp massa tok bilder här på bloggen .. å kanske på ansiktsboken oxå.. har inte loggat in där på snart 1 månad så frågan e om kontot ens finns kvar...;)

Klagomurs-delen av dagens blogg kommer om 2 rader (så du är beredd att sluta läsa då!)
Nu har jag bara 2 timmar kvar att jobba i dag och 5 timmar i morgon ...*weei*..(min chef va på bra humör när han sa att vi fick börja jobba 4 ½ timmar innan vi dessutom bara behöver jobba 5 timmar*tack*)
Hmm...mina händer dummar sig mer å mer på jobbet.. börjar få panik ångest .. sjukt orolig å nervig över det .. hmm.. måste kolla upp de snart ..vet troligen dessutom vad det e så .. mamma visste direkt nät jag berätta hur mina små tissetassar beteede sig...
... mina fötter värker nå sjukt..delvis av mina nya arbetsskor..men..har nästan haft hål till å ifrån.. har man då ett för stressigt jobb för man springer så man får håll eller är de kondisen som sviker ?
Hmm... e nog en kombirnation..men jag får se det som att det är nytta med arbete.. jag tränar ju varje sekund på jobbet .. lyfter,springer,lyfter,lyfter,hoppar,duckar,rusar,går,kryper...you name it , jag gört!
(Det blir alltså höst 2009 för mig iatället för beach 2009...*hih*...bättre sent än aldrig;) )

Nu e min rast snart slut.. vilket känns mindre roligt.. men fördelen e att jag då snart får komma hem ! 
Igår kväll när vi kom hem hade flybiljetterna kommit.. *weei*..men lite *Morr* oxå.. glömde skicka en sida så nu får jag nöjet att ringa å skälla på en helt främmande människa ..ska passa på att ta ut ALLT drygt å jobbigt som hänt sista 10 åren på den stackaren..;)

Emma nu måste du allt va nöjd... annars J**AR blir det smisk på fingrarna.. inte ens en LITEN GNUTTA KOMMENTAR har du lämnat FY FY FY FY.. nu får du sitta vid ett eget bord å äta på garageuppfarten medans vi andra sitter tillsammans i trädgården å har myspys... å skrattar.... åt dig;) *pöss*

Mallan nu har jag köpt nästan ett lika fint sånt där nagelack jag snylta av dig på sommarfesten... så nu får du nog ha ditt eget ifred...:*..BRA VA!!
Nehe back to work.. om någon sett min känsel i fötterna så ...give it back to meeeee....går som en duva som pickar fimpar på sigmatorget för mina fötter värker nå SJUKT!

Seee youuuuu ...Big X!


Nu så...

....ska jag börja blogga igen .. vill inte att någon ska få en rejäl flippning...jag vill inte vara anledningen till att vissa personera dagar blir sorgsna,trista,grå...det påstås att vissa personer läser mig blogg så som normala mäniskor läser tidningen på morgonen .. iom att jag inte bloggat på ca 1 månad så har vissa personers liv stannat upp...gått i slow motion.. vart långa,dystra å hängiga..hii..nej då skämt å sida.. nu emma har du något att läsa i morgon bitti..;) 

E på jobbet nu å sitter å planerar midsommar... längtar så .. hoppas bara väder guden kan slänga ut sina sommarjobbare snart för dom gör fan inte ett bra jobb...*fy*... 

Har hänt en heeel del sen jag blogg sista.. 4-5 par skor e inlöpta skulle jag tro.. kan nog tom vara fler än så.. ett x -antal fynd i form av kläningar ... här e lite av de som hänt sista tiden ..
Många fester,många grillkvällart,
många å långa pluggdagar med mallan....vilket innebär massa kaffe!
Har hunnit jobba snart 3 veckor... Har redan tröttnat(tog ca 2 timmar max ;) )
Har även hunnit bo hos mor å far en vecka då det va bortresta ... vakta min kärlek misto..*love it*
Har hämtat hem Carro från linköping å vart på chokladfabriken i ljugsbro i samma veva...ska ta ett rejält snack med den där Kalle..inte alls lika bra som sista!
Har hunnit försummat mina flickvänner då mitt liv sista 23veckorna vart jobba,äta,sova,duscha,jobba,äta,sova etc...
Har hunnit ha sönder min bästaste hårfön som visa sig inte alls va den bästaste hårfönen(eftersom den gick sönder)
Vi har betalat flygbiljetterna till mexico..*jippi*..väntar sååå...vill åka nu ..Cancun here we come...ska BO I EN SOMBEREO, ska bada i corona å tequila och ska moffa quesidilla,tacos och massa annat..ska fylle snacka med speedi consales å rida hem till vår villa på en åsna....hihi
Hade en grymt bra dag i stockholm med Mamma å syster vi va å käka lunch på valvet på djurgården, va på vasa museet eftersom syster har så grymam kontakter så vart det grymt bra... va på en utställning i gamla stan , va på ett franska orgaiskt lagt fik.. va på vetekatten å såg mamma vinka år ebn tejje som INTE VAR MIN SYSTER;)
har Köpt
ett par GRYMA Zara skor..love them...
Har börjat läsa en bok:O Svensk Maffi ror jag den heter ..verklighets baserad ..fast e inte en roman bok... hmm..svårt å beskriva..
Har insett att juridik är bra att kunna...
Har redan börja längta till skolan eftersom sommaren har valt att överge oss ....
Har även hunnit med ett X-antal slagsta vändor och bilträffar, även settt rallycross..
har lärt mig nya R3 systemet på jobbet ...
har bakat de första rabarber pajerna,
Har sått basilika,dragon,citron-basilika,citronmeliss,dill och gräslök på balkongen,
Har flippat på mina grannar som röker på på balkongen...
Vi har i hushållet invisterat i ett nintendo Wii...*äntligen*..så spelas bla guitarr hero metallica hos oss nu..20 juni släppt activeborden..då J***A kommer det hända grejor:D

Summa summarum...mitt liv är händelsefullt... bra...saknar mina skolflickor (förlåt för jag e sååå sämst på att höra av mig..ska skärpa mig ordentligt nu!)...men nu e ju iaf Emma å carro bådea hemam i stan..vad Steffi sysllar med kan man fråga sig...fira midsommar på lidseberg..herrejösses...blir snart tvångomhändertagande av henne tror jag ..ska börja planera något med carro å emma .. måste få en slut på detta ..*skoj*
Går å väntar på om syster å henne karl ska få sin hundvalp i september..."Igor the gravedigger"...hihiih
Ser sjuktmycket fram mot midsommar ..har planer på höggrad å vi blir som vanligt ett redigt kompisgäng..:D
Har en teori om vädret .. jag har aldrig vart en redig sommarklännings tjej.. nu har jag köpt ett X-antal såna då jag gjort rediga fynd .. bara för det så kommer vi inte få någon sommar--funderar allvarligt på att göra mig av med klänningarna;)

Ska jobba sista 2timars som typ e kvar nu ... bara 1 riktigt arbetsdag kvar sen e det 5 timmar jobbande på torsdag...:D
Back to work...
SKa blir bättre på blogga i promiss...i morgon ska jag köpa ny digitalkamera å hårfön...blir min egen sommargåva till mig själv för jag e så duktig å jobbar så mycket å extra...*puss på mig själv*

Pöss å klammm....XOXOOX

RSS 2.0