1:a advent..

Då var det första advent igen då .. oj vad tiden har gått fort ... för 51 veckorsedan va vi nu på väg til Thailand,jag,Emma,Tobbe och Eken... veckorna bara såringer i väg.. känns som de går fortare ju äldre man blir.. hmm...

..har advent pyntat hemma i dag .. dva ljustackar,stjärnor, juldukar, jultjärna och lite så ..rsten kommer fram nästa helg.. då det e andra advent:O
Då har det kanske kommit lite snö å förhoppningsvis.. meterologerna påstår ju att det ska komma snö till slutet av nästa vecka.. vore ju lite kul om det kunde ha rätt om något annat än regn och gråigheter...

Vakna i morse relativt tidigt för vara mig, plugga en timme sen kom mor å far å hämta upp mig.. vi skulle på julmarknaden på vallby friluftsmuseum .. mys pys.. konstiga människor fanns det iaf en hel del av men ändå .. mysigt pappa och jag har en rolig förmåga att roa oss med skratt och små hyss när det sånt som tråkigt folk tycker e kul att titta på å köpa.. men fanns en del mysiga å roliga saker å se på med.. mamma e såå söt med sina små hustomtar hon ska ha.. blev en ny söt hustomte i år igen...
...MEN...
...julskyltningen på vallby va mindre bra ..kanske berodde det på saknaden av snö så vi åkte ner till stans julskyltning istället sommer verkar ha blivit karuseller,lotter och frisörer som försöker packa på jul-längtande människor hårvax eller nå annat o-juligt... va inne å kolla nya varushuset ..dvs gamla domus dvs nya arosian som nu mera heter nått "igor"... blir nog bra de där när det blir klart.. finns potentiall till å bli bra.. nu gäller det bara tt det öppnar nya gryma butiker som har nå bra å erbjuda utöver allt det gamla vanliga tjafset...

..slutade iaf med en fika på systra Eriksson som inte alls är nå av mina hak men funkar.. MEn service å pris va iaf inget som gick han i hand hos dem .. för 2 svarta kaffen (små taniga) och 2 koppar te en normal stor  pepparkaka(18kr) och 3 små mackor vart det typ 300 kr vilket fick min far att inse att vi lika bra kunnat ätit en riktig restuarang lunch istället .. men ,men.. så kan det bli ibland.. va iaf trevligt eftesom Lillebror kom ner och Joina oss..!

Saknar Misto MASSA...går inte ens att beskriva i ord hur mycket han fattas mig och hur ont det gör..drömmer om honom enheldel ..pratar t.o.m om honom i dömmarna ... känns så overkligt.. e nog inne i fas 2 av tårar nu.. vill att min Nasse kommer tillbaka NU! Saknar allt med honom.. t.o.m han fjomp efter tikar, hans hårtussar som är överallt, hans blöta tassar som gjorde fina stora avtryck..han andedräck efter att han ätit äckligheter.. ALLT..han myspäls.. han snälla björnögon.. hans bus, hans snarkningar.. han suckar , hans tiggeri och en tas som slog på en för at man inte skulle glömma att han stod bakom och oxå ville ha... hans och mitt kylskåps rensande..

Min Älskade hund.. saknar dig så oändligt.. och just nu känns det som det blir svårare och svårare för faktumet att vi inte kommer träffas fysiskt igen förrän jag får mina vingar känns så oändligt långt.. men har haft 2 underbara drömmar.. du går vid min sida.. min Evigt saknade och Evigt älskade Vovve!

Skolan börjar iaf kännas någolunda under kontroll för tillfället.. det e ju bra det iaf.. har kommit igång bra med tränningen nu å käns underbart befriande.. mycket känslor kommer ut under tränandet...

Nu ska jag strax sussa.. har vart hos Malin på söndags te och bjöds på en gottig fruktsallad med vanilj kesella..mumsigt värre...Tack Malin- du e grym på både fruksallad,lyssna och tycka till om saker...BRA och UPPSKATTAT!!!

15 Dagar kvar till vi e i Mexico.. ska bli så skönt å slippa allt å hela skiten och allt och alla som hör där till!

Hööörs Heeej!


Förbryllad över mig själv...

...förbryllad över att jag tar så mycket åt mig .. men samtidigt skiter i det så  mycket ..e nästan som jag tror jag e schitzofren i bland...att jag ens orkar bry mig eller reflektera över saker eller förvåna över folk längre.. men känns som efte jag skrev av mig igår så släppte myckety ..när jag vakna i dag så vakna jag till en starkare mer kall påerson som kommer se till mig själv och mitt eget bästa och skyffa mig själv och min legitimitet i ala lägen ..jag ska börja bli som alla andra vaga människor fast med en årsikt.. som jag däremot inte kommer dela med mig av eftersom jag inte gillar vara en dart-tavla eller en skärbräda att skylla på när saker uppstår.. så .. 

Vakna runt lunch i dag...*inte bra*.. men for upp som en skott och byte om och åkte till gymet ...pangpåt bara.. tobbe va väl mindre sugen på det men.. jag skulle iväg vilket som...inte mycket folk alls på gymmet,,.skönt.. folk brukar väl göra annat mellan 13:30-15 på lördgar...sprang ca 40minuter och sen 35 minuters gym... skönt att få psucha sig själv och springa av sig lite funderongar,irritationer osv.. att träna när kroppen kokar av frustration och slutsatser om en omgivning som bara vill ut är underbart.. är som jag svettas ut all skit!

Har tränat 3 ggr denna vecka nu å tror jag ska försöka komma i väg en snabbis i morognbittit med.. bror lite på när jag ska träffa min mammi, men det är iaf plannen! Men nu tycker jag det e kul,roligt och längtar till näst aträningspass innnan jag ens e klar med det jag hålller på med.. och det e ju det jag sagt helatiden.. känne rmig sjävl så pass bra att jag vet att när motivationen väl kommer så kommer den rejält å då gör jag det helhjärtat istället för nå halvdant... 

Jag har planer på att tvinga med flickorna på morgongympa i mexico i vår trädgård.. kasta bollar i luften al´la 60-70 tal och vanlig jymping.. hopprep kanske...hihi.. tror Emma å Carro kommer tycka det är en mindre lockande idé..men kan ju vara mysigt att vakna å göra det ihop varje/varana morgon innan frukost eller nå men man kan ju försöka iaf.. Men med tanke på att vi ska ha med oss både Kubb,crokett och Boul så man det ju bli väldigt bra detta...*hihi* 

Bokade Hotell till första natten i Cancun i går.. va rea på hotellet mellan 24-26/12..vilket e perfekt för vi behövde ju rum mellan 25-26/12 så betala 300kr för 2 personer i dubbelrum för 1 natt!!! halvapriset !! grymt!
Om en månad e jag borta från allt och all skit och sitter i värmen och skrattar åt saker , smider planer och glömmer allt.. inte värt att lägga tid,kraft elelr fokus på .. jag vet vem jag är.. tragiskit att inte fler människor vet vilka det är , vill vara och strävar efter att vara den man vill vara !

Nu e det lördag och har lite planer nu som ska verkställas så .. ska plugga klart det som var målet i dag sen e det LÖRDAGSKVÄLL!!!

*Over and out*


Jag vet min plats...vet du din?

Speciellt nu sista månaden har det vart extra tydligt.. jag vet MIN plats... jag vet min plats i familjen sen gammal, jag är uppfostrad väl vad det gäller att vara ärlig, stå för min åsikt så länge det kan motiveras och inte medvetet skadar... jag är uppfostrad attd et är en självklarhet att stå för sin sak!
Enkelt etik och moral om sig själv sin ogivning och medmännsikor!
Jag  är utröstade men ett tjockt lager skinn på näsan!

Det tycker jag är en nyttig och bra givande uppfostran som gör att man kommer långt på mycket , man kan sova bättre på nätterna med rent samvete och man kan aldrig säga stt jag önskar jag hade sagt vad jag tyckte ... för nu e det försent!
VARFÖR har inte fler föräldrar uppfostrat sina barn moraliskt och etiskt riktigt.. eller ens gjort ett försök för man börjar verkligen undra...

Men Mina föräldrar har lärt oss barn e viktigt och riktigt sanning som jag verkligen fått uppleva detta år..: Det ändå du verkligen kan lita på i alal läge vad det gäller sanningar,hemligheter,löften osv är DIN FAMILJ!!!

Sista halvåret har vart ett riktigt styrke test för mig och min psyke... sjukdommar,bröstna hjärtan, stress, förlorade relationer av människor och allmänt mycket strul... sista månaden har vart en analys månad.. många pusselbitar har börja falla på plats...en dumhet folk gör är att underskatta mig.. jag är varken naiv eller blåögd vad det gäller vad som är rätt och fel! Jag har en åsikt utan åsikt har man inget!
Det är åsikter och ståndpunkter som tillsammans med värderingar skapar en personlighet...och dess omgivning!

På sistone har jag känt mig nedbryten...psykiskt ensam...vilket delvis beror det på mitt berustna hjärte i kombirnation med stress men även på min omgivining... ibland känns det som jag lever med sneakigheter... folk är jag sägare... JA HATAR JA-SÄGARE!

Jag har fått mycket bekräftat..är så less på att folk säger si  å så när det är i "skydadde" miljöer för att i nästa sekund stelna av skräck och vända kappan efter vinder illa kvickt... det sårar mer än det läker... säg vad du tycker direkt.. linda inte in det eller säg inte en sak för att sedan göra en annna...!!!

jag saknar min vännskaps-vingar...saknar år 2007 framför allt.. när carro fortfarande bodde hemma .. jag jobbade men det var vi 3.. vi kanske gnabbar å tjfsar då å då men VI HAR ALLTID VART ÄRLIGA OCH HÅLT VARANDRA OM RYGGEN OM NÅGON RÅKAT ILLA UT ELLER BLIVIT SÅRAD ELELR UTSATT! Vi är som små kamphundar som går till attack för skydda varan direkt... vi har hållt i hop i många år nu å kanske e det just därför vi är så pass ärliga i alla lägen även om de sägs saker man kanske inte vill höra.. men sanningen är alltid det som uppskattas i längden!

Nästa helg kommer carro hem.. då ska vi ut alla tre bla... saknr mina 2 töser... då ska vi ta me fan ha psykiskt upptackts läger för att i mexico trimma psyket så mycket att jag kan förlamma folk med mina blickar..

Snart måste motorsågen fram... grenar måste kapas.. grenar jag inte egentlig vill kapa..men gränser måste sättas.. jag tänker inte vara en ja sägare och vara ett offer beroende på situation som uppstår... kommer bli tufft ett tag framöver....men mitt lager med skinn på näsan som ömsas nu kommer blir tjockare än någonsin när denna storm blåst bort...

Vet du inte din plats så leta efter den... jag vet vart DU står i mitt schack spel... och i andras i min omgivning...Take it or leave it- but this is a fact..i´m thru geting totaly over-rund all the time without a a safty net!!!
Livet tar oväntade, plötsliga vändningar i bland, det här är en sån vändning!
2 can play that game.... är inte folk ärliga och står upp för mig så GLÖM at jag kommer göra det nå mer för andra! Man ska ge lika mycket som man får!

Ska man vara min vän MÅSTE MAN KUNNA STÅ FÖR SINA ÅSIKTER FULLT UT .. INTE BARA SÄGA SÅ UTAN MÅSTE ÄVEN KUNNA STÅ FÖR OCH GÖRA SÅ !!! Annar kommer relationen inte leda någon vart ..hellre några få riktigt nära vänner än illojala,fega vänner utan åsiket och förmågan att sätta sig in i andra människor situiationer!
NU RÄCKER DET!!!

IF YOU STAND FOR NOTHING - YOU FALL FOR ANYTHING !!!

-AND I AM NOT PLANING ON FALLING!!!


Glad överraskning en deppig dag..

Ingen kan väl ha missat vilket, rent ut sakt skit väder vi har i landet lagom där vi i slutet p november borde ha is-glittriga gator och kanske tom snö.. iaf rimfrost men ICKE!!!
Ska genast sluta använda hårspray för motverka den globala uppvärmningen :P 

Anyway... skolan är kaos och våran Indisk alärare verkar gå igång på att plågga sönder oss studenter med massa stress och hårslitande.knäppo-uppgifter som ger NADA i utbyte eller utbildning.. I dag till exempel upplyste han oss så fint att nästa onsdag ska vi ha en MUNTLIG PRESENTATION PÅ ENGELSKA SÅ KLART (är ju en internationell kurs så inte så konstigt) om vår country Data Bas tattar uppgift....*say what* det står inte i kursbeskrivningen eller planen vilket innebär att han inte får ta bort eller läga till något.. men det där verkar ju bar vara något lärarna säger men inte menar ... BLIR SÅÅÅ TRÖTTTTTT vi har som yra höns Anna jag å Malin av alla stress och alal olika grupper vi är med i på varsit håll, alla uppgifter, seminarier, artikel grejer och så vidare...

To continue.. eftersom himlen var tvungen att strö salt i våra stress sår så har ju regnet öst ner i dag och stromiga vindar har slängt regnet i ansiktet på oss.. nästan som att nån vill spotta på oss.. varför inte trampa på oss när vi ändå ligger ner lixom..

Iaf kom hem vid 16:30.. har massa plugga att skriva ihop ikväll oxå antagligen eftesom en av mina grupper verkar vara en grupp med inställningen att ju mer luddig och ogemensamma beslut vi tar desto mer komplikationer detsto mer psykigskt instabil blir man .. Inte alls underbart på något sätt!

Kom hem kall å blöt som en blöt hamster.. tänkte att jag det e väl lika bra tat betala räkningarna och få ångesten man bärt på ett tag om hur man ska klara julen med julklappar etc på papper... så let´s pay the bills.. till saken hör att varje månad får jag en fin lönespec från ABB som påminner mig om att jag inte jobba och därmed inte får någon lön för jag e tjänstledig och att jag har massa semester å komtimmar som väntar på mig... brukar sällan titta på lönespecen utan bara öppna kuvertet och stoppa ner alla fakturor som är betalda i samm akuvert för lönespecen..(sparar ju på alla fakturor och bokar av att det e betalada ovh vilket datum..= HÖGA vuxen poäng) Iaf i dag fick jag för mig att titta på lönespecen ..OCH SE DÄR!!!

Jag jobbade 2 lördagar i augusti och lite då och då för det var extra jobb på jobbet å NU 3 månader senare får jagbetalt för dem MEN DET KUNDE JU INTE KOMMA MER LÄGLIGT... va ingen bamse summa men ändå.. hade ju dessutom en bok på drygt 600kr soms kulle betalas så ..nu känns det lite lite lättare att andas och tänka på julen... vad det gäller ekonomin iaf...

Nu ska jag försöka slå mig in på Blackbord som som vanligt INTE funkar.. *suck*..om skolan kunde lära sig att kvalite på studentverktyg är något de borde sattsa på så skulle det va...TOPPEN!!!

Nu ska jag försöka plugga och njuta av att regnet slår mor rutorna och jag inte behöver gå ut på 15 timmar!!!

Hej hoppla så länge.. Pok


Fullkorns pizza och New Moon "godis"...

Då var de söndag igen.. veckorn går fort nu .... Skolar kräver så mycket som dn aldrig gjort förr så man hiner knappt reflektera över att veckan har olika dagar eftrsom dagarna ändå mest fylls av pluggande...
Nu har vi börjar avklara moment i kursen så man iaf börjar se horisonten långt bort i bakgraunden .. men.. det finns altid ett men.. nu nalkas det jul och en viss Mexico resa som ska planeras och julklappar som sk ahittas och finanseieras.. = STRESS.. mångabollar i luften så det gäller att se till att fånga dem på vägen ned oxå ..

I fredags skulle vi haft en mastodont presentation så klart på engelska inför 35-40 pers...mindre kul... även om man tycker man kan engelska så blir man mer nervös av någon anledning.. utall som man vet man kan av bara farten kan plötsligt bara försvinna *poff*
I alla fall.. kommer hen sent från skolan i Torsdags .. stressad som en GNU för att lära mig min del av presentationen mer elle rminbdre utantill.. samtidigt som man jag har valt läsa en extra distanskurs för å dryga ut med mer ämnen i betygsdokumentet som jag anser skolan inte undervisar oss i som de bör när man läser management...Så iof med det så hade vi ju sååå klart en inlämning som ska in i morgon måndag.. som tur va satt malin och jag i fredags förra veckan och gjort 90% av de då så är inte så värst mycket att skriva till och justera...men ändå ...
<---GNU-Angela

Hur som helst ..
Kommer ett mail vid 19 på kvällen om att läraren blitt akut sjuk och ställer in allt och återkommer senare med nya datum...*weeiii* GISSA OM DET VAR VÄKOMMET..man har pluggat och slitit så mycket på sistone så tröttheten var verkligen påtaglig såå tanken på att vara "ledig" på fredagen ..vilket innebar hemma plugg var såå underbart!

På fredagen hade vi i pratat om att hitta på nå mysysigt.. så det vart fullkornpizza, pepsi Max , ost krokar, rödvin och vi hade i alla fall tur med vädret 1 och 2... kultfilmer... hihi.. iaf 1:an även om man sett det 1000 ggr.. klassiker som nog alla känner igen sig i mer eller mindre i något sammanhang..Va mysigt.. Malin ,jag å Tobbe 2 ludde och en soffa...*perfa*

Helgens höjdpunkt är ändå..*trumvirvel*...uppföljaren till twilight...NEW MOON har haft premiär... Plus stolar var bokade och spänningen olidlig.. ögongodis i mängder.. haklappar med tog i mängder... ojojojoj .. SJUKT BRA va den .. 1:an skiljer sig från 2:an . 2:an är mer action fylld..händer saker i högra grad, lite mer dcetaljer och sånt kommer fram omedvetet så man höjer på ögonbrynnen ibland när man inser att ahaaa jaså han kan det där osv.. MEN GÅ Å SE DEN...2 UNDERBARA timmar av perfektionism!!

Nu e det söndag och jag ska finlirra lite på min ledarskaps inlämning sen ska jag börja med analyztic paper grejen som jag har med en annan grupp i kursen som har deadline helt andra dagar än alla andra + att artiklar ska fixas och i morgon ska malin,jag å anna som e en annan av alla 1713 grupperna i klassen börja med Country Data bas grejen i kursen ... *wwooaa*

Sjukt om en vecka är det första advent.. och man kan to att det är oktober om ens det ute... *kha*..

Har haft påhälsningar i mina drömmar..underbart.. tell you more later .. if i remember to do so...Over and out for now..*byebye*


Jag dör av rolighet...

Hihihi... dagen underhållning... Kul att man e sååå uppskattad.. det trodde jag ju inte .. men men där ser man ..

http://www.tackfilm.se/?id=1258644021286RA70

...men å andra sidan nu när man är "en svensk-internationell-student-i-sverige" och allt så e det kanske inte så konstigt...:P

I dag har nog vart höjden av internationell mixning tror jag .. en korean,en kines, två svenskar och jag som e blandras... underbar mix.. så kul å se asiaterna de e så fasinerade av vår konstiga svenska kultur och att de e så konstigt att vi inte äter hund,katt och björntassar .. de e ju såå söta djur så varför inte ära dem ...*ee okej*...spännande..

Nu e det nötning av engelskt case-presentation för hela slanten som gäller i kväll..*panik-ångest*

Ska upp i ottan i morgon för å prata massa engelska inför the big class..*hjälp*

hej hej som vi säger i sverige..*vink*


Sen en tid tillbaka..

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till
Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann 
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan
Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Det är helt otroligt att kärlek som är så underbart och fint även kan vara så hemskt och göra så ont...saknar Nasse Massa i dag! Saknar att komma in med en stor blött hund som glatt har trippat i alla vattenpölar och alla lergropar...en genomblöt hunspäls full mer löv,barr och allt annat konstigt som absolut ska följa med in. Saknr att han sedan springer in med sin blöta pälsa och gnor av sig allt på en vit matte och att man halvt om halvt får jaga honom för att torka tassarna för en viss glid herre hellre vill busa och leka än att blir torr.

Gör så ont i hjärtat...tittar på kort och sniffar på hans lock jag har .. önskar han vore här och att allt bara är en dröm... en hemskt,sorglig dröm.. men vet att han mår bra nu , han har inte ont..han finns i mitt hjärta och förhoppningsvis runt omkring mig och min familj... så trogen och hängiven Nallebjörn han var så vaktar han nog flocken fortfarande på avstånd...

Som Lillebror sa.. det känns som allt är ett svart håll nu...

(lite otäckt hitta denna bilden NU och kolla datumet...*spoooky*)

Har 1000 saker att göra i skolan nu .. skojar eller överdriver inte.. har 3 olika projekt igång samtidigt i dag .. och kommer var aså hela veckan från till fredag då det kommer 2 nya som ska göra i helgen för att sedan få 2 ytterliggare nya nästa vecka.. men just nu känns det på ett konstigt sätt att trots att jag känner mig så trött, sliten och trasig att det är skönt att ha 1000 bollar i luften.. blir mindre tid att ha tid och tänka på annat än de som skolan just nu kräver...önskar att jag kunde få gå å lägga mig och vakna av att just klivit ut ur passkontrollen i Cancun.. då e julen över.. och skolan för ett tag ... kommer bli en såå konstig jul utan Misto och hans fina julrosett som alltid va på.. vem ska nu tigga skinka och köttbullar...ohh mitt hjärta.. saknar dig så ..



Åh vad han e saknd... han ser ju och va såå gosig.. man vill bara burra upp sig i han myspys päls.. tjocka Misto-manen..Det är rätt bra terapi att skriva blogg faktiskt.. får ner mycket tankar,funderingar och känslor...kanske inte e så kul å läsa men .. var sak har sin tid och denan tid är Mistos.. take it or leave it..

...for you ...PoK..


Hjärtevärk i 1000 former...

Ny dag, ny form av saknad... förvånad över hur mycket känslor som ryms inom en människa.. nu kan jag iaf titta på kort , pratat om minnen utan att tro att det rinner blod ur ögonen.. han har gett så mycket fina och underbara stunder under dessa 12,5 år .. saknaden är fortfaranden större än det går att sätta ord på men, han har det bra nu .. och vi möts igen.. han finns alltid med mig inom mig.. min kära.. min nasse!

I tordagskväll bestämmde jag mig för att visa mig för världen igen.. åkte hem till Malin,, satt upp e ocj plugga/läst , drack rödvin och prata en hel del om Misto, allt som hände.. allt man tänker på , känner,saknar... att prata med Malin känns ibland som att prata med mig själv i blont lockigt hår,vältränad till 1000 .. lätt.. som att bära på bomull..tack malin.. du e bra!
Igår kväll vart det plugg och lite Maria besök hos Malin , sen vart det spontat fredags mys på Maxi med Malin för at sedan laga italiensk favo,snabb mat och kolla på filmer.. avslappnat fredagmys.. precis vad jag behövde!

Har vart på stan med Mor å Far i dag .. skulle hämta glajerna.. *mummel*... sen tog vi en fika på GL och fick sällskap sällskap som kom nyklippt från Linnea...på npgot konstigt vis , även fast familjen är trasig av sorg och saknd så känns det som en, och låter nog hemskt att säga så miss förstå mig rätt lättnad att det är över nu , han har det bra , vi tog det absolut rätta beslutet , vilket jagiof vart tillfreda och säker på sen natten innan han fick sina vingar .. men ändå..  


Min älskade och jag i somras.. bus och posande på gräsmattan.. bus och knaserier.. *underbart*


Min Saknad och tomrummet efter dig Misto kommer nog aldrig försvinna, men jag kommer lära mig att leva med det, det mpste jag och du skulle inte vilja se din flock ledsen, det var inte så du vallade oss!  *Kärlek*

Blott en dag, ett ögonblick i sänder...

Jag har gått sönder, mitt hjärta har spruckit...Min stora och första riktiga kärlek Misto .. fick igår sina ängla vingar.. och som Malin sa "han kommer bli den finaste hundängeln av dem alla!"
Och hon har så rätt!

Just nu gör allt bara så ont! Känns som jag håller på att sprängas innefrån, smärtan är oändlig! Vill bara skrika rakt ut.. men då tror jag att jag kommer spräcka varje ruta i hela stan och inte kunna sluta skrika! 
Saknar honom så fruktansvärt mycket ! 

Sista natten men Misto var fruktansvärd.. det värkte nå fruktansvärt i hjärtat för jag visste vad som var rätt men samtidgt var det så vackert.. vi fick sitta å titta på varandra.. vi visste båda, vi fick vår sista promenad ihop.. 
första natten Misto kom till familjen för 12,5 år sen satt jag uppe med honom första natten bara han och jag ... jag rasta honom mitt i natten å klappa honom till somna.. sista natten vart likadan.. skillande var att vi var äldre... trötta... Jag fick allt sagt som jag ville... jag massera honom till sömns... han låg i mitt knä på vägen till vetrinären.. precis som när vi hämta honom i Salbohed... fast han då låg i en kartong i knät... historien upprepa sig.. 
Jag vet hur det känns när ett hjärta brister .. jag trodde mitt hjärta stanna när jag insåg att han lämnat oss.. vilken smärta.. trodde att jag själv hade slutat andas.. och nästan glömt hur det var man gjorde..jag kände hur något innit i mig sprack och gick i tu..en smärta som bränner,skaver och sliter en itu innifrån! 

Jag är så tacksam över att mina föräldrar gav med sig och skaffa hund efter år av tjat.. och vilken hund vi fick! *Tusen tack mor å far*
Stor svart stilig,otroligt snäll,busig och vilken personlighet! Hur många hundar vägrar äta pasta om det inte får permesanost på? Eller inte vill ta medicin om det inte får brie eller chevreost till? HUr många hundar går ut och går med sig själva? Han har vart så perfekt vår vovve!   

Jag tror och hoppas att han vakar över oss, att han fortsätter skydda familjen.. speciellt nu .. Min familj är en trasig familj just nu ... stora öppna blädande sår... han var en av oss varken mer eller mindre värd! Han har vart med utomlands, haft bästa maten,vetrinärer,egna rutiner och maträtter, alltid ätit söndagsmiddag med oss...han har alltid vart med överallt och är och kommer alltid vara en del av familjen!

Min högsta dröm som 10 åring va att få en hund.. när jag va 12 fick vi Misto-Egon! Min dröm gick i uppfyllelse mer än jag någonsin kunna trott! Ingen komme rkunna ta hans plats- varken i mitt hjärta eller i världen!
En person aom aldrig haft en hund eller ett djur så pass länge eller som en riktigt familjemedlem har någ svårt att förstå den smärta och saknad man uppleveler när ett djur lämnar en!

Men kärleken från ett djur är så mycket starkare och renare än mellan människor! Kärleken är starkare och ofrivillig! Djuren kräver inget av oss, dom älskar oss precis som vi är, glada,arga,tjocka,vackra,fula,feta,ledsna,glada,gamal,ung...T.o.m in i det sista när jag sitter bredvis Misto ovh försöker hålla tillbaka tårarna som rinner slickar han trött men försiktigt mig på handen.. det är så vackert.. jag tror att eftersom vi inte kan kommunicera så bygger man upp andra kommunikationsvägar men våra sinnen. Misto kunde kännanär någon var på väg hem, när man var rädd,ledsen,nere glad... Min älskling!

Men jag vill och kommer komma ihåg honom som en velsignelse som min familj fick, vi har haft turen att leva med en ängel synlig i våra liv i 12,5 år , och även om smårtan är enorm och håller på att slita oss i stycken så vet vi att det delvis beoro på att vi älskade honom så fruktansvärt mycket och han älskade oss!
Han kämpade de sista månaderna flr oss . nu måste vi kämpa för att gå vidare.. han vakar över oss och har mormor å Reno att leka med till de är vår tur att kliva över å då kommer han möta oss i full galopp ..
Han är oförglömmligt och oersättöog och det är så här jag tänker komma i håg honom, med det stora ledeendet med sina små tänder som bara han kunde ge en och fick en att skratta eller le oavsetthur ledsen ,arg eller stressad man var ..

så söt,fin och halvt om halvt skelande... *älskar* Tiil och med nu får han ett att le även fast tårrarna strömmar..

Vi möts igen min älskade Hund! Tack för allt du gav , tack för den du va! Du var perfekt och duär lever i mitt hjärte, i mitt minne.. du är inte död, du har bara gått vidare i förväg... vi möts igen.. å då för allitd*älsar dig så*


Misto-Egon
♥1997-05-27-♦2009-11-10
Evigt Älskad-Evigt Saknad-



För vår älskade Misto
Här slutar jag min resa på gränsen till ett annat land Jag känner mig så trött, så sliten och så nött men jag ser ljus på flodens andra strand Där får jag vila, där får jag frid, där får jag glömma min trötta kropp Dagen syns ej mer,snart går solen ner men på andra sidan floden går den opp ...Av: valpen-Becca

Jag har gått sönder! Mitt hjärta är sprucket!Du kommer alltid vara en del av mig!Nu är du en ängel som vakar över oss tills vi ses igen! - Valpen- Lalla

Finns stunder som aldrig kommer åter,men minnena består...R.I.P Misto...♥ :Valpen-Calle

He came to my life 12,5 yea rago,Coming home I shouted his name Misto, he was there. Misto means in Italien mixed Misto was mixed a New Foundland & Germashepard .this rase, But Misto was Italian he didn't eat pasta if there was no Parmesan cheae on it Thats a pure Italian Misto I miss you ,with whom shall I have the night walks ,Who will take my breakfast sandwich I miss you Daddys killen Boy Rest in peace Miss you! :av Husse

Det är tungt nu...han fattas oss vår älskade vovve. Jag tror jag sprängs av sorg....: Matte

VI ÄLSKAR DIG Misto!



RSS 2.0