Vin,cider & Guitar Hero...

..jahapp .. då måste vi hitta en ny sysselsättning nu har vi fårr 98%, 97% och 99 % på dragonforce på expert svårigheten.-..vad ska man säga vi är naturbegåvningar ....haha...

Who am i shiting in the face.. haha.. nej då vi har spelat på easy och medel och mest "welcome to the jungle"och "One" The helecopters, Kiss, Rolling Stones , beastyboys....black sabath, Inflames, Aerosmith bland annat.. smått å gott men som sagt Guns ´n´roses och Metalica e nog favoriterna ...  hihi..

Anna och jag har Druckit  vin..Bellan cider å sen har vi spelat i ett X-antal timmar "bara en gång till nu"..."en sista gång"...."vi kör sista gången nu" , "the final song"...s¨har det låtit i en timme nu ..hihi..

Vi har insett att anna är naturbegåvning av den "Blå tangenten"...jag på "whejla" och Bellan på att "tvinga anna trycka in starpower knappen"
(vi inte vågar skakar på gitarrerna för då flygger det nog iväg...hihi.. det är lite för mycket sköra saker å fönster i vardagsrummet för det ska vara okej..å har man bandet till gitarren på sig känns det som man har en sele på sig så :nej tack!)

Vi har faktiskt spelar inflames och dragonforce..haha.. sen hur bra det gick på expert leveln det är en annan sak...


Isabelle säger att jag inet ska förstöra min fina blogg.. hon fick välja på att lägga upp en mindre bra bild eller ingen alls..hon valde att lägga upp en dåligare... hihi..

Nehe nu ska
flickorna få skjuts hem..kom på att jag druckit ..så bör INTE köra så det får en chaför göra...;)

Sen e det nog klo på tv som gäller innan sussningen..

Trevlig heeelg;*

Jag som tyckte jag hade de tåkigt...;)

..som inte haft nå speciellt å göra.. (eller jo har ju fått mina böcker till handelsrätten så borde absolut läsa...men )... jag verkar oxå ha lite för mycket "time over" ..men de här killarna knäcker mig med hästlängder.. haha.. så jävla kul..kolla när hon får kramp å de knycker läsken..hahah.. ja döör eller så har jag bara tråkigt..;)

Carro du med din knas humor kommer DÖÖÖ nu (Håll i handen nu ;)... hahha... å Mallan...lilla Malla som e sjuk.. då kanske blir lite friskare när du ser hur sjuka människor det finsn i världen... hihi

...annars har min dag typ vart som i går..skola i morse.. hämta böckerna på affären där man hämtar böckerna... lunch..våra bästa år...nu börjar det hetta till...hur ska det gå för Philip...haha... å stackars Mimi..ska henens slamp morsa avslöja hennes abort för hunkiga Rex?
...hmm... Sen va det lite telefonprat..sen ..Melrose place..va tvungen att sitta med servett i knät för å inte förstöra soffa..så mycket e det faktisk möjligt att dregla över Grant Show a.k.a "jake",,*grr*(vet att han e skruttig och lite skabb skadad vid detta laget men de e ju TV man tittar på inte verkligenheten..precis som killar vet med porrfilmer..NOT;)...han går lätt att slukas utan smör på ...hihi... eller hur Marran..;)

Nu e det helg.. ska nog spela lite Guitar Hero nu .. hmm..har försökt stå emot med satt å spela med Thomas å Tobbe igår.. har 2 guitarrer å massa spel hemma så .. har uppgraderat min nivå nu så..om jag "tjuv tränar nu" som pojkarna säger kanske jag kan kicka som serius pojk ass tonight;)

NU E DET WEEKEND::: blir troligtvis Vingåker i morgon..party party på lördag...lite trevlig middag å sånt innan... sen e det söndag å slut på det roliga... bara å läsa/plugga....

Mallan NU KRYAR DU PÅ DIG!

Over and Out...*simsalabim Poff*

Men herregud..TÖNT!

assååå blir så upprörd..eller mer irriterad på folk.. en speciell person i ett speciellt tv program som går just nu på tv4--- asså .. ALLA VET VÄL ATT MUSIKBRANSCHEN är en mer än YTTLIGBRANCH!!
...allt handlar om sexapeal,utseende och utseendefixering.. här tar duktiga musiker som vart i musikbranschen i flera år och vill hjälpa 2 artister .. de har vart med, det har jobbat med stora namn...dom kan nog med största sannolikhet sitt jobb...så sitter en liten,bondig, tattar-tönt och säger att "det här kan jag inte gå med på" "det här känns inte som det e jag"..fine att det inet är du det kan jag förstå men va fan du vill in i musikbranschen, vad har du egentligen räknat med...det finns säkert hur mycket folks om helst som skulle göra vad som helst för å få den chansen dessa två får.. och en av dem bara töntar sig och slänger bort denna chans ...
(kolla pingvinen i bakgrunden..hihi)
HALLÅÅÅÅ VAKNAAAA!
Jag är tur att jag inte kan sjunga eller är intresserad av att arbete inom musikbranschen för då hade jag blivit jäkligt lack för att det käns som man slänger bort tid och pengar på en otacksam person...
Dessutom fattar jag inte riktigt... asså den locken e ju totalt ute.. skulle man kramas skulle han gå av på mitten minst... så otacksam å villig... å varför bryr jag mig ens.. jo för det känns så otacksam och elakt mot de stacks talanger runt om i sverige som skulle göra vad som helst och mer för att få byta plats med honom....*khaaaa*...HAN TA ME FAN BARA KLAGAR!!! BYGG MUSKLER,KLIPP DIG , BLI LITE ÖDMJUK OCH FATTA VAD DU GÅR MISTE OM!
Och när en person som skrivit låtar till kändisar världenöver i flera år och gjort 100-tals list ettor säger till en att "sorry, den där låten är inte bra och det fins inget som heter de som du sjunger på engelska som är mitt modermål"...SÅ SÄGER MAN INTE EMOT DET , HAN VET NOG SÅÅÅ MYCKET BÄTTRE ÄN DU...ÖDMJUKHETTTTT!!

Som det kanske märks har jag inte gjort mycket vettigt i dag .. hihi...pratat i telefonen,surfat,bloggat,ätit...sovit...och irriterat mig på personer på tv....

Blir kanske lite Guitar Hero snart skulle jag tro...  



Vasaloppet x 10 och skor..

...känns som jag åkt 10vasalopp med 2 meter för långa skidor och 10 storlekar förstora skor...och sedan tagit rejäl sats och hoppat in i en tegelvägg..e så sjukt trött..komhem från linköping i måndagskväll... vart lite småshopping,mat,kuffy och kackel med carro på måndagen... båda va nog tagna av helgens bravader..,

...Anna  å jag möttes på stationen för å åka hem tillsammans..tåget var försenat å carro kom inte ut från stationen ..hihi.. konstigt att man bara kan gå ut från visa dörrar och in via andra...menar sååå stor e ju inte stationen..hihi.. carro fick sig iaf en suprise...hiih..

Väl på tåget hamna jag å anna på oliak platser..jag fick förmånen att sittavid fönstret bredvis en kille med 10000 grejer uppe inklusive hans dator..åkte dessuom baklänmges vilket resluterade i i illamående.. snet mittemot mig hade jag en barnfamilj som lyssnade på en bärbar dvd med från a till ö... TUR att jag hitta min mp3 i väskan.. min del av tåget var osande av curry-svett-lukt..fyfan..va bara att köra ner huvudet i halsdukken å mosa in 20 halstabletter åt gången så näsan stack av mint istället..

...som tur va byte vi tåg i katrineholm till et stort,fresht och rymligt tåg med ca 20 passagerar så va väl med plats och i biljetten ingick en pratig men trevlig konduktör och ett X-antal repititoner om vart vi var titt som tätt...hihi..

...Kom hem på måndag vid 20..emma hämta oss på stationen och skjutsa hem oss...sötnosen:D
Han ringa och skälla ut hennes karl innan ..trodde det va emma jag ringde men va eken ..han fatta inte nått å jag fatta inte nått..hhi...

...Sen dess har luften å energin i kroppen vart som bortblåst..e såå trött i kroppen .. vart en väldigt intensiv vecka förra veckan .. kha ..men va väldigt roligt! 5dagar med mina favoflicks....

men känns som man sover konstant å ligger som en sackosäck i soffan å vilar men hjälper nada men när man reser sig upp så har man kramp överallt å orkar knappt stå upp..tror det e linköpings sjukan som drabbat oss då flera av oss verkar ha smittats... hihi

köpte ju lite skor där nere... närmare bestämt 2 par...
tänkte lägga ut dem här på bloggen men när jag skulle fota dem såg jag 2 par skor till som jag GLÖMT ATT JAG HADE OCH INTE HAR ANVÄNT:O....(ja jag vet ..jag borde skämmas hur kan jag glöma dem...:O..nu e det återfunna å har kelat lite med dem å sagt till dem att de e pricis lika viktiga och värdefulla för mig som alla andra skor..;)
 


Dessa två skönheter köpte jag i Linkan....*grr*


Å dessa två små skor har lekt kurragömma med mig i säkert ett halvår...*fyskäms*

Nu har jag
bloggat för dagen .. å ska gå å äta lite ,... sen e det dax å dra sig tillbaka till soffan.. den skriker om jag är borta i mer än 12 minuter ..;) ... i morgon är det förmiddags föresläningen sene det helg... å jag min lyckansost har fått mina böcker i dag som jag ska hämta imorgon efterskolan så nu kan jag LÄSA HELA HELGEN:..*jippi...eller INTE*...it´s a dirty job but i have to do it..;)

Pöss pöss hej hoppla...

Snabb summering av pågående Linköpings trippen..

jahaa då va det stora fest dagarna över...
vi har haft fullspäckat schema.. träffas annas familj,vart på hennes mammas och anna jobb.. sveriges csi, på riktigt!! as grymt, vi fick gå på studiebesök vilket är sällan folk får göra... :D
sen va vi på annas pappas jobb å drack gottigt kuffy...sen åkte vi till IKANO.. shoppa...och titta runt, sen systemet så klart.. här skulle bag-in-boxas...sen va det middag hos annas pappa.. och bjöds på gottigt vin,..sen va det utgång,, Platens och Harrys besöktes.. svindyr taxiresa hem.. sen va det natt eller nästan gryning när vi kom hem...med en mindre glad Angi som fick brorsan dyra digitalkamera traschad av en)(&¤)(=!¤!? såå arg.. sen va bellan snäl nog och försökte göra MIG PÅ BRA HUMÖR och ville muntra upp mig genom att älta en mugg cola över hela mitt knä..tror hon vart inspirerad av mallan vattenattack "in you face och overallt dusch " i fredags.. hihi... nu i efterhand känns det bara kul å garva åt det men det gjorde de inte just då! 

Sen på lördagen va de wivis födelsedag så tårta ,kuffy å allt va fixat till fröken + en liten present... sen va det ner på stan å shoppa... skor som alltid .. gjorde två gryma kap.. typ..;) alla mina skoköp e gryma kap så ..hihi... sen va det mat sen åkte tjejerna hem och möte upp rebban som kommed tåget..jag gick upp till carro.. emma,eken och johan hade då kommit.... sen kom dan senare,... sen börjades de fixa å grejas inför det big party som skulle gå av stapeln hemma hos carro,sandra å hanna å deras slottslägenhet... oj vilket fest.. mycket folk, bål,glada och flummiga kort som togs överallt..hihi..sen kom ju mallan,rebban,wivvi,anna och bellan hem till carro... sen kom min syster å hennes sven förbi å sa hej .. de va i stan på besök ...

...sen va det utgång...harrys och BK... party ,dans,,,skoj,skoj...sen va det lite efterkaka,,fyllemat .. sen va det sängdax någongång på natten.. eller gryningen..;)


nehe ska vara social nu ... skriver väl mera när jag kommer hem till vås sen igen..någon bild kommer nog dyka upp oxå..;)

Nu har vi vart å handlat mat inför kvällen och vinkat av emma,eken,dan och johan som e på väg hem.. johan till gööteborg och de ander atill vås.. emma va så snäll å lät mig skicka med dem några kassar hem så jag slipper släpa på allt på tåget...
nu sitter jag ,hanna å carro i köket och dricker kaffe å pratar om gårdagens bravader.. nu e lägenheten städad igen iaf.. såg ut som jerusalems förstöring i morse..:O 


sooo for now...hej hoppla och kullerstenar e inte praktiska!

Pöss heeeej...

...what was I thinking...

Kul...nu har jag packat min lilla rullväska.... å jag får därmed se till att inte ställa väskan mot elelr i huvidtaget nära någon för den kan NÄR SOM HELST sprängas eller spricka upp å träffa någon i ögat med delar från fodret....*kha*...nu e det igen dragen så tänker inte ens försök aöppna den för å ta ut något..det som e ned packat är nu nedpackat ..that´s it...

Tanken va ju att jag skulle ha min Victoria Secret bag som "handbagage"...endast..att jag skulle få ner ett par pumps,hårfön,locktång,krimskrams,smik å min handväska där...*hahaha*..what was I thinking..DET GÅR JU INTE!!!
...inser det verkligen nu ... så .. nödplanen blir att ta en plastpåse att trycka ned kudden och min handväska in..denna kasse går även att fylla upp med cola,nötter å kanske ett par skor till;)
..nej ska spara lite rum i kassen så man kanske kan få ner ett par extra skor när man ska hem istället ;)
"Anna Å Bellan"

Ska bli både skönt å kul att komma bort .. finns några små saker somm känns *kha* bara men det går å undvika...hur som helst.. känns som vi ska åka utomland .. eftersom det e en grupp utflyckt typ..hiih.. å så mycket e inplanerade ... ska bli kul .. en redigt rejäl girl´s weekend..Marie.P, Bianco massa andra skoaffärer är  inplanerade för besök, Platens,BK/harrys lika så .. apoteket rödanäsan förtjänar ett besök..kanske ser annorlunda ut där än på våra..kanskesmakar hostmedicinen olika med;) Hanna kommer vi träffa hon e ju en av carros "roomiesar"...och Wivvi ska ju med å passar jag på å gratta nu för hon fyller ju år på lördag..*hipp hipp hurra*

På lördag kommer även LillRebban å Min Emma ned...*weei*
Carro- å Emma Ostbåge;)
"Lilla Rebba å the fabulos Marry"(som tyvärr ej kunde följa med...we will miss you sugerpie)

"Me and the heave metal rockeing Mallan"

De ska drickas Kuffy..Mallan å jag lär ju testa MINST 8 olika fika för å kolla om kaffet håller måttet;)
... ser fram emot lördag då vi ska hem till min lilla Carro å parta på .. sen stannar jag ju hos hennes till nästa vecka..ska bli kul å få lite "alone time" med Carro hopefully...;)
"Jag å Carro..Stand upp and pose"Samma fest några timmar senare..å det blev värre....oh lord vilken underbart gryms rolig kvll å natt ...le france,le garage,le,le,le,le...allt..elelr hru emma;)

FAN vilket kaotisk och rörig kväll det har varit-..känner mig inte alls redo eller halvklar med något.. e trött som "en sandloppa en regning torsdag i sahara runt 17:15 strax efter eftermiddags fikat"...

"You live, you learn
You love, you burn
You win, you lose
Becoming you"

Nu e John Blund på väg.
. å tur e väl det ..
ska upp i ottan å packa klart, fixa håret å ..khaa...massa...pöss pöss heej på ett par dagar .,..på återseende...hej hoppla...

Paniken rasade..MEN ORKA...!?

hmm.. hade upprop i dag på HÖÖKEN..dvs handelsrätten .. kan nog bli en rätt givande kurs.. va även "trevligt" att se att skolan fortfarande håller måttet vad det gäller proböem.struktur,organisation och allt annat bök och stök..lika rörigt dson alltid...fint när folk får STÅ på föreläsningar för det bara finns typ 200stolar å man tar in 679 stycken studenter till kursen..good work.. så fint när vi sen får veta att skolan pimpar ut oss och unnyttjar oss som...ungefär som att sk'la godis från barn..vi är bara ching-ching dinero o deras ögon..inget annat .. så .. men,men.. finns mycket bra med skolan oxå....finns bra ställen att sola på när det e varm å soligt;)
Den "lilla-tjocka.dyra-boken väger "bara 2,850kg"..å den ska man släpa på"...

Riktigt kul å se PANIKEN i folks ögon när de inser att alla 19 i ens grupp kanske måste dela på sig...*åh herregud hur ska vi klara oss utan varandra,, i totalt 4 timmar i veckan...PANIK*...hihi... man slutar aldrig förvånas....
Jag, Mallan å Bellan hamna i samma grupp å de andr ai den andra.. vilket resulterad3e i att vi drabbades av ångest attacker...grät hysteriskt å nästan svimma av all hyperventilering...HUR SKA VI KLARA OSS NU :...*underbart med ironi*

Hur som helst..skulle ha lunchat med flicksen ..men va tvungen att sprinag upp till Linnea..min frisör å köpa nytt vrämeskydd å balsam+ gosa-busa lite med doris..de va tydligen special erbjudande på de jag skulle ha för Linnea sa att det ingick en lite hund på köpet...hihi..

Sen rusa jag förbi skolan..träffa flicksen som hade ätit klart å skulle ner på stan...jag rusa vidare hem för i dag är inte vilket dag som helst...IDAG GICK DET NÄMLIGEN DET 10 000:E (jepp you read it right TIOTUSENDE) AVSNITTET AV DAYS OF OUR LIFE!!!
Å det kan man ju inte bara missa...så vart  å käka till det i leva sig in i den världen där man pratar med sig själv högt å länge konstant ..hihi...stackars lilla Lucas som har en sån iskall-skat-bitch-till-morsa...MEN å andra sidan e det ju underhållning å se på skiten..så underbart att kunna missa 10 avsnitt å ändå hänga med...:P

Hur som helst... har försökt snabb packa till i morgon..HERRE GUD ...skulle behöva en trollkarlsväska..hur ska jag få rum med allt...*kha*...hatar å rensa ut .. behöver ju typ en väska till bara skorna...:D...vilket inte funkar...:S...panik på höggrad...ska ta en kopp kaffe å stissa ned nu...om 30 minuter e det MELROSE PLACE! ..*weiii*

Prata med alla studenters favorit myndighet...å hör å häpna prata med en så schysst trevlig liten tant... grymt tydlig,trevlig,hjälpsam...å HON SKRATTA MED mig å hjälpte till trycka ner allt å deras s.k arbetsrutiner...*You go girl(tanten)*

Drick kuffy,keep smiling...när kaffet e slut drick vin , tryck selleristavar och lev dig in i fantasins värld!

Over and out.. seee youuu!

Dagen efter=Dagen före...

Dagen efter vindrickar kvällen...
...ojojoj vilken kväll ljudvolym va på top precis som humöret och farten på kacklet...det var riktigt kul att träffas och bara prata av sig inför terminen.. prata om saker som hänt och ska hända..allt från kurser, till hårdrocksfester, Resor, kryssningar, CSN, människor som inte har alla tomtar hemma, födelsedagar å allt man borde och inte borde prata om..:D...

 ...Wivvi lämnade oss tyvärr redan vid 9 snåret men va kul , han ju babbla på i öer 2 timmar så :P... Men vi andra satt kvar hemma hos Anna till ungefär 2, då lämnade vi Anna .. jag,Mallan,Emma.S och Bellan fastna mellan husen och prata på..sen gick vi å checka in emmas lya... hon hade gämt sin flyttkartonger lite väl dåligt för at ha bott där i ganska precis ett dygn;)

Sen gick Bellan,jag å Mallan upp till Bellan å drack te..byte om för natten,bädda ..prata ännu mer och somna nog strax efter 3 för å vakna i morse..av min mobil..som alltid... alltid någon som skickar sms eller ska ringa i ottan... sen var det kaffe å film som gällde..

Ojojoj vad det smides planer i går... tror och hoppas det kommer bli ett grymt bra både skolår och vanligt år..:P..


..Å du Malin "vI SKA JU FLYTTA SNART...VI...*HAHAHA*...(INSNÖADE JAG...:P)




I morgon är det ju upprop på nya kursen..Handelsrätt....kul .. böckerna till kursen är väldigt obilliga och små som tändsticksaskar så man gärna bär på dem till och från skolan..NOT....hur som helst ..ska bli kul å träffa alla de andra som man inte sett sen innan jag åkte till Thailand i början av december...
(finns ju så klart allt några man uppskattar mindre å se/träffa..men det e bara att nonschalera...alla kan ju inte ha lika kul å harmonisk stämmning som "min lilla klick har"...*hihi*)
 
På torsdag bär det av ..Linköping,Linkan...L-köping... be prepared...för nu jäklar blir det fin besök;)


Over and out...let´s kick it!




Våran hemlighet...

Känn på pulsen kom inuntil.
Så nära, blunda, formas in!
Ingen får veta någonting.
Nej aldrig någonsin.

Så många ögon många öron vill veta hur.
Så många trogna många omogna står där på lur.
Så många som gör sånt until sin angelägenhet.

Det blir aldrig nån som vet.
Så många ögon många öron vill veta hur.

Så många trogna många omogna står där på lur.
Så många som gör sånt until sin angelägenhet.
Det blir aldrig nån som vet.
Nej det är våran hemlighet.

Prata lite tyst med mig en stund.
Untils orden börjar blandas i din mun.
Det behöver inte vara sant.
Eller särskilt intressant.

Det är han, vem är hon och hur kan det ha blivit dom.
Jaså som, som om, och blev hon så blond.
Så sant som det är sagt i hela sin prakt.
Det år väl så som rykten går.
Ja man vet ju vad man får.

Så många ögon många öron vill veta hur.
Så många trogna många omogna står där på lur.
Så många som gör sånt until sin angelägenhet.
Det blir aldrig nån som vet.

Så många ögon många öron vill veta hur.
Så många trogna många omogna står där på lur.
Så många som gör sånt until sin angelägenhet.
Det blir aldrig nån som vet.
Nej det är våran hemlighet.


Nu jäklar flicks här ska det kacklas....om bara någontimme börjas det ..super prat i super speed,,,skratt som kan kmnäcka gristallkronor på 3 sekunder...fniss som får maskrosorna att blomma igen... hej hå...här ska snackas på;)


Tjii fick jag...

..hmm..skulle försöka gå å lägga mig i någolunda hyfsad tid i går så jag kunde gå upp i en någolunda bra tid i dag ..så jag inte ska ha så svårt å komma upp till skolan när den börjar igen sen...men så kom det lite emellan..

..som att..klappa katten, bädde rent i sängen (om man ändå tvättat å grejat kan man lika gärna göra det direkt med)... å så vill man ju helst gå å lägga sig nyduschad i sängen så då vart det en dusch..sen klippa kattens klor...gör rent hans tänder...skriva en liten packningslista...(vilket egentligen inte spelar någon roll för kommer glömma saker ändå ..that´s me:P)...efter de va jag faktiskt nere i sängen...
 
...MEN så var det en dokumentär om Google .. å jag e ju dokumentär tönt så va tvungenatt titta på den..sen vart det hemsökta hus 2 avsnitt...efter det var det CSI lite emellen .. sen zappa jag väl runt i övrigt som alltid.. men runt 3 tror jag jag släckte TV:n...
 
..å jag vakna vid 9:40 gick upp å mata katten, satte på tv i sovrummet , upp med halva rullgardinen och SOMNA OM ..vakna av mobilen igen...snooza fram till 12:45 då jag gick upp för å hinna göra kaffe inför VÅRA BÄSTA ÅR ....*yeahy*....Så spännande ...gör en snabb sammanfattning ....:

...hur ska det gå för Sammy...Brandon e på hennes sida ..Kath står nu inför en ev. utpressning från Brandon...Philip ringer hem från hans "secret mission" för¨å prata med Belle...men SHAWN svarar...Philip blir galen... men Belle e på sjukhuset med Mimi...som gud vet vad det e för del egentligen...hjärnspöken skulle jag tro..pga av Jen... hur som helst ..Mimi ligger på sjukhus pga av nån "jen-virus"..men det e Belle som gråter och klagar KONSTANT!...och hör å häpna BO och HOPE bråkar i ett pga av who else...Billie...kan den lilla hoppetossan bara inse fakta å ta sitt pick å å pack å sticka... å stackars lilla Lucas som skulle gifta sig med Sammy men nu inte vet hur han ska göra..är det hon eller han mamma som ljuger...vi vet svaret ..men det vet inte han...plutten... Å sen REX DÅ .. pucko...hur fan kan han inte fatta alla vinkar..HALLÅ KILLEN HON HAR GJORT ABORT, å du Mimi skyll dig själv om du inget säger... å nu ska tydligen Mimi opereras för ett virus ...e det låter ju heelt normalt... å Jen din lilla slampa...kan du inte bara gå å dö ur serien snart ... Selem är inte stort nog för 2 slampor...och Nicole gör ett så mycket bättre jobb!!!
Chloe ..för fan bruden ..ta dig i kragen å prata med Brady.. om ni hade "en evig kärlek för varandra även bort om dödöen"..så exakt vad är problemet...? DU E JU INTE DÖD ..har bara lite ärr å blåmärken i aniktet-...så mycket älskar du honom tydligen så att du vill se honom med någon annan....
Bäst ni passar er alal mså salem bor för snart kommer nog Steffanos tredje tvillingbror eller tony´s son eller fru eller klonade farfars far tillbaka å förvandlar  Selem till en värld med flygande fladderponny, godis/pepparkaks hus, flygande tefat och dubbelgångare äverallt som egebntligen är utsomgjordningar från en annan planet...

Hmm..det här inlägget skulle handlat om dagen och kvällen bravader...och studenternas "bästa vän-snälla sluta strulla och ge mig mina pengar jag har klarat de som jag skulle" eviga strul..e ju lite skönt att veta att om man skulle få för sig att hoppa av skolan så verkar man jju inte behöva varken kunskap eller intellegens för att arbete på vissa arbetsplatser.. trevlig är inte heller en självklarthet...hmm. hur osm helst kom VÅRA BÄSTA ÅR ATT TA ÖVER INLÄGGET SÅ ...
Tji fick jag som inte kan gå å lägga mig å gå upp i tid!

Fick ett tips på en mail omm att jag bör söka ett jobb pga av mina andra jobb och vad jag pluggar...har checkat upp det lite å verkar rätt intressant ..ska nog snoka lite närmare i det där tror jag ...nu sk ajag dricka mer kuffy....

Keep Smiling trots att myndigheter som ska jobba för att hjälpa oss studerande verkar missförtått sin arbetsuppgift..men VAR GLAD ÄNDÅ!! försök iaf ...

over and out... *poff*

The count down för kvällen vindrickande har påbörjats...;)

ÄNTLIGEN SÖNDAG!!!

HMM...JAPP YOU READ IT RIGHT!!!

...ÄNTLIGEN SÖNDAG KVÄLL!!!


Har vart sååå se vecka.. vart så grymt uttråkad till och i från så att räkna hårstrån på huvudet har vart det mest livfulla underhållningen som har erbjudits...*kha*...men nu e det söndag kväll och flicksen e på G tillbaka hem från sina familjer och hemstäder.... på väg till staden ingenstans ...Västerås....vi är så ingenstans så vi själva inte ens vet vart vi ligger...förutom typ ..10 mil från stockholm..sen om det är öst,väst,upp,ner,höger och vänste ...ve, bryr sig ..huvudsaken är att tillgången till massa affärer med massa ksor endast är 1 timme bort ..och hem till Carro 2,5 timmar bort ....

....och dom 2,5 TIMMARNA SKA ÅKA PÅ TORSDAG (i really hope...NOT FFREDAG..*morr*..i will talk you over;P )
Ska bli sååå grymt kul!!.....saknar Carro...saknar å komma bort till en stad där ingen vet nått om vem,vart,hur,när...e det sant...skvaller...NADA!! man är HUR anonym som helst ..så om man känner för at ta sats å hopp in i en pelare eller glasdörr so ..what the F**K ...vem bryr sig ..ingen där vet vem jag är , vart ja ska eller kommer se mig på någon vimmelbild eller med någon bekant nånvecka senareå babbla på om skitsnack å annan mambojambo...

(...bara jag som tycker det är LITTTTE , en aning luddiga öppe tider....eller ?...hmm..not suprised,,,)

För det som inte visst s å e V-ås en perfekt liten syjunta/kaffereps stad...alla verkar veta allt om allt å alla.. ingen är tydligen privat..å att folk orkar ...illa...suck..men,men... finns vissa charm glimtar i denna vackra(för den e rätt vacker...till och i från på vissa platser)stad... vi har gott Kuffy, Power Meet och .....hmm...aa..det är väl det ..;)

*hihi*.. I morgon ska vi ett gäng flivks träffas hemma hos Anna å kackla av oss..oj vad det ska kacklas.. å drickas vin .. fnissa å bara låta allt snack rinna av oss... få ut aggressioner och bara ha kul ... skulle tro att det kommer pratars en hel del om :politik,klädmode, räntan, problemen i Gaza och Bush´s avgång och påvekrna på världen...svenska kronans fall....och ...hmm... det va bättre förr...hahahhaaaaa....ELLER INTE!

Nehe ..försöker få tag i Mallan ..men det va lättare sagt än gjort...MALLAN VART E DU !!!??
Nu blir jag orolig ..har du gått vilse?,
Blivit kidnappad...?
eller....
 ....kanske blivit såld som apelsinplockare till Estland...?? 
Hoppas inte...du är säkert å tränar din lilla toka...;)

Nehe .. ska glutta på TV å gråta tills malin hör av sig ....;)
Grattis Emma (slemma) till nya lyan ..kommer å checkar den i morgon så you better städa ordentligen ..vill inte se en enda flyttlåda framme;)*hihi*

Puss puss haj haj !

Ber om ursäkt om mitt Inlägg va lite bittert men ...ibland måste man få vara det ...även solen har sina fläckar
(det där va ett självironiskt skämt så stäng munnen å sluta gapa... en SÅN själv upptagen -ego-bitch e jag ändå inte ...riktigt ;) --*SKOJ*) 

"Kuffy at Global Living"

DÅ e man hemkommen efter en tur på stan å ha kacklat i med Rebban å Mallan...Kaffy på Global Living..the place to get FAT!.. åh de har ju så sjjukkkt mycket gottigt där..det där stället är farligt..men vi motstod frestelsen allesamman å drack bara Kuffy,Ramlösa och Citronvatten...å jag ett X-antal läkerol split Päron/lakrits....


Lill-Rebban, jag "rebbans vän" och Mallan...alive and kicking ... vilket är mer än man kan säga om dagen efter ...:S

Nu ska jag äta lite nyttig grejs till middag sen börja byta om till en lite piffigare , festligare utstyrsel..för å bege mig hemm till Steffi å möta upp Amanda,Johanna, Emma och Samantha för å förkaka typ...sen e det Tabazco som gäller vid 22:30... då kommer Steffos Berta oxå hit till V-ås...

Syster och Svenen kom nyss förbi en snabbis..de busa lite med Linus och lämna en liten elefant som ska upp på vägen som de köpte i Indien när det va där med glömde gemig i julklapp.. så nu fick jag den som "Grattis-för-du-fick-så-bra-betyg-och-omdömme-i-hösten-kurs-i-skolan-present"..jätte fin elefant..nästan en sån jag t'nkte köpa till mig själ ci thailand men glömde bort...

(Becca+Sven i sina Squerdanceutstyrsels i maj)

Det e kallt ute...Brreee 9,4 minus...*woohhaaa*....Men det kommer inte hindra mig från ett par schyssta stövlar å klänning...;)

Puss å kram ..ses på stan...(hihi...Tönt avslutning... men man får väl lov att vara töntig i bland*)

...Hurricane Gilbert...



Har nån hört nåt om Hurricane? 
Det var år sen vi var små
Du sköts i bitar
Jag kanske gled emellan







Har någon sett till Hurricane?
Jag vill känna pulsen från stan igen
Jag har varit nere på gatan
Och letat efter Hurricane

Visst känns det fint att va vid liv en dag till?
Visst känns det fint nu, Hurricane?
Åh, Hurricane
Nu är det lika långt till stjärnornasom stjärnorna till dig
Alla talar om dig, Hurricane, åh Hurricane













En dag försvann fru Hurricane
Hon lämnade ett hål och båda barnen

Jag tror du grät och sa:
"Först skratten
Sen dom där tårarna"

Har någon sett till Hurricane?
Du har betalat din skuld för att klara dig
Och hur i hela världen skulle nån kunna sätta kedjor på en
... Hurricane?






Vad skönt att veta, min vän
När du tappar förståndet
Du inser snart igen
Att det inte är första gången
Att det inte är första gången




Hon var väl kärleken
Han var i mitten av en Hurricane



Och vem tror på evig kärlek?
Ja, vem tror på den nu?

Hur kan dom tro på evig kärlek
Hur kan dom tro på den nu
Hurricane



I mitten av en Hurricane
I mitten av en Hurricane
I mitten av en Hurricane
I mitten av en Hurricane
I mitten av en Hurricane



En dag till
En dag till
En dag till

Nu har Emma,Emma;cissi,Steffi och Samantha gått...Steffis tacos.paj-alla-southbeach var GRYM! det gjorde du bra steffo!!!

Så nu sitter man här igen å bloggar å surfar runt i brist på annat....

Ska påpeka att jag inte ser ut som Tina Turner i håret NU HELLER utan det gjorde jag när jag satt där med 1000slingor i håret..alla fogliesyle..

LOVE THIS SONG.. det gör Steffo,Carro å Emma med så .. dagen låt..håll till goda...då kommer ni även se vart jag fått en del av min msn-topic från ..;)

Snart dax å sussa sen e det ner på stan å fika å kaffe å sniffa goda dofter av bakverk,mat å masssa kuffy.... sen på kvällen e det tabban som gäller ...Steffos Bertilsson kommer ju hit så ska bli kul att se vad det är för en lite filur hon har hittat..ska bli kul å äntligen få träffa honom... men ska vara nykter ...

Nu ska jag duscha sen slappa i soffan för att sen sussa....har huvudvärk så .. sömn gör nog susen...

Natti natt natt ...P&K

Får väl lov att summera 2008...

Eftersom alla andra summerrar sitt gångna år och jag i brist på annat inte gjort det så får jag väl oxå ta å göra det medans tklockan tickar på tills Emma,Cissi,Steffi och Emma kommer över för taco(nyttig) paj fast utan pajen....hmm

-Vilke var 2008-års mest använda utfyllands ord?
skulle nog påstå attd et är "indirekt", "späck" och ...kha.."Le frog"


-Vilka saker kommer du komma ihåg bäst från 2008?
Thailands resan, Cypern resan och Carros flytt , och Renos farväl mot paradiset ovanför molnen...och ett par av mina nys Don Donna skor...*LER*


-Har du lärt dig något nytt om dig själv 2008?
Att jag har grym plugg disiplin på mig själv och tålamod bara jag tar mig i kragen...klyschan jag kan om jag vill...

- höll du några av dina nyårslöften?
Nja....kommer väl mer i tid eller mindre försent än förr...och nja...tränade ju regelbundet å rätt bra där ett tag;P

- blev någon av dina vänner förälder i år?
Japp Carro och Henke fick en liten 2 Adria... 

- dog någon som stod dig nära?
Nej tack och väl tror jag klarade mig faktiskt.. om man bortser från lilla smul..Reno (syster kiss-mjau)

- vilka länder besökte du?
Cypern och Thailand


- är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009?
En resa till Rom..elelr italien i överhuvudtaget...och mer sandaletter..

- vilket/vilka datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
18-19 april(mammsfödelsedag och Mälekonkryssning), 6 juni, 8 augusti,18 augusti(Roadtripps med flicksen till LInköping VIP entre för 3 konserter) 24 augusti(skolan börja),18 Oktober(Carro flytta till Linköping) 23augusti (Dennis och Wivvis kräftskiva) 5december(thailand),30-31 december(Emmas födelsedag=hela gänget av flicks samlade och nyårsafton=Gläm de dåliga ta med det glada in till den nya året och börja skriva ett nytt papper i ditt livshistoria)... 



- vad var din största framgång 2008?
Flyt i skolan från mars å frammåt...och förbättrat mitt tålamod och lärt mig sova på nätterna...förlängt stipendium!!!

-
största misstaget?
Att jag tog första 3 månaderna i skolan på allt för litet allvar...VARFÖR PLUGGA MAN INTE I TID!

-
har du varit sjuk eller skadat dig?
Mina skavsår på båda hällarna som jag fick efter en helgalen Mälekonkryssning va inte å leka med.. skavde bort alla lager hud...såren va större än 5kronor...AJ...inga skor för mindel på ett tag..Magkatarren som troligtvis inte är bara magkatarr har plågat stora delar av detta år...

- bästa köpet?
ohh Mina Brasilianska grön pumps & Björnborg pumpsen...

- vad spenderade du mest pengar på?

skolböcker, Skor och Alkohol...


-
gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag Fick VG i 3 ämnen, hitta så grymt mycket bra skor, Cyperna resan från svärmor och Thailand...MINA UNDERBARA VÄNNER och knasiga men braiga familj...

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?
Lady Gaga- Just Dance....om den nu heter så ... takida-Curley sue , Håkan Hellström Kärlek är ett brev skrivet 1000gånger.

- var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
GLADARE :D 


- vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat mer i tid, rest och försökt spara undan mer pengar...och tränat

- vad önskar du att du gjort mindre?
Unnat mig så mycket onödigt gottit, sagt saker utan att tänka...

Årets roligaste bild(er)?






- hur tillbringade du julen?
Med halva dagen hos Pojkens familj och halva dagen med min familj..

- blev du kär i år?
...Nej förblev däremot...


- favoritprogram på tv?
Dirty Saxy Money..LOVE IT!

- bästa boken du läste i år?
..hmm...Företag med framtid av ...haha neej absolut inte..läser ju inte böcker men lyssnar på en hel del ..så får nog bli "Snabba cash"..
 
- något du önskade dig och fick?
Utlandsresor, skor...och sminkning av flicksen,,,

- något du önskade dig men inte fick?
Ny digitalkamera...mer skor...:P..och Mícro ekonomiska helvetet ur världen...ett Nintendo Wii..

- vad gjorde du på din födelsedag 2008?

hmm...hade mina nära å kär hemma hos oss på sjudundrans mycket fika som vanligt...med någon krogrund på helgen,,

- finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Att min mage mått bra och att ha fått micron ut världen

-
hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Lite mer old classic stile med lite inslag av punk,skank och glamour...haha... e nog mer flickig nu än förr...

- vad fick dig att må bra?
Mina vänner och mina pojkar ...dvs sambon, katten och mitt livs kärlek Misto.,,


- vem saknade du?
Mormor...kommer alltid sakna...

- de bästa nya människorna du träffade?
hmm...passar på den frågan ..

-
årets sötaste?
Svärmor som bjöd på en nresa till Agia Napa,Cypern bara så där...

-
årets finaste?
Jag och Tobby ihop..och Limpan i mitten---:D


-Årets fulaste
Folks svartsjuka som leder till elaka spridningar om folk och falskheten av att inte kunna unna andra människor framgång..

-Årets fullaste?
Kräftskivan hos Dennis och Wivvi...don´t need to say any more...oh my good...LE FROG!


-Årets pinsammaste
när jag ,Anna,Bellan och Mallan hamna på fel föreläsning ..vi skulel på en föreläsning om den afrikanska kulturen elle rnå sånt men hamna i en sal för ca 300 personer i mitten omgiven av LÄRARE OCHFOLK FRÅN PROAROS..och mallan räcker upp handen efter 10 minuter och säger att vi kommit fel och ska på en föreläsing om afrikanska agrikulter...FY!!

Årets mest minnesvärdafest
Måste nog säga ...Finsittningen och Malin och Marias överraskningsfest...


Årets hatobjekt
-Tele 2 och CSN

Årets mest otippade
-Att jag skaffa blogg och ett X-antal beakups och makeups...

Årets tappa hakan ögonblick"
-När jah slog ett mobil numer och kom till SOS-alarm frn min hemtelefon..vilket sedan hända vilket numer jag än slog de närmsta 6-8 veckorna..(Där av tele2 HATET)

Årets pryl
-Nya MP3 och nya mobilen...

Årets värsta fylla?
Lätt den dagen Sverige mötte Spanien i fotbolls EM i sommras...fy faan...värst jag vart med om..*skäms*

Årets värsta bakfylla som fick dig att vilja bli nykterist?
-Lätt fråga dagen efter Jessicas sex-party...morgon flreläsning på 6 timmar....*ohh noo*..fruktansvärt!!!

På en skala på 1-10 vart skule du placera 2008?
Hmm..va ett grymt roligt år ...från april fram till nyår sprang tiden bort ....ett av de mer underhållande åren på länge nästan...(nu tog jag nog i )...men..skulle nog säga 8 tror jag ...

Så vad väntar för 2009 då Vad är planen?
 Planen är Mexica om inte det så ROM eller Capri iaf...massa nya skor, mer sparande av pengar med bättre koll på vart det faktiskt går...mer kärlek och tolerans...bättre temperaent, snyggare figur dvs mindr evalspäck och mer muskler...vilket innebär bättre föda och mer blod,svett å tårar....bättre koll på att passa tider, inte skjutsa upp saker på morgon dagen..face the death in the eye på engång... Uppskatta livet..sluta oroa mig för morgondagen och lev i nuet!!!


HAPPY NEW year 2009!!!

Inskolning på MDH av Lisa...

OJOJOj vaa tiden går fort .. så stor hon har blivit den lilla pluttan... nu går hon på MDH här vi västerås ...ojojo vad vi växer fort känns som det var i går vi vinka av lill tösen för å åka till Umeå å plugga...*åhh*....*ler*

Hihi träffade Lisa utanför kåren för att hon ville ha en pribvat rund tur på "the-big-pleace"..MDH...*oohhh'....hahah...gick bra..e ju inte så överdivet mycket å titta på å ta in så ... hihi.. speciellt inte hon som gått på universitet å så ..men ändå --nytt e ju allt nytt å mycket å ta in...
 (bilden e 2 år och 2dagar gammal*hiih*)
Visa henne de viktgaste ställerna...dvs vart man köper kaffe billigt och vart man köper STOR kaffe med lock..(*kha* dom har höjt priset på kaffe IGEN..nu kostar den 14 KRONOR..SJUKT , dom höjer ju varje termin:O ) 

Visa även vart man köper kåren mackor, äter , vämer mat, vart man flippar på helpdisk , vart man får spel på datorer och vart expiditionen ligger...vilket vart ett lite mindre problem eftersom hon inte tillhör min expidition..men efter ett antal upp-och-ned-springande i trappor så hitta vi rätt..sen skulle hon till en pytte sal i någon vrå vilket vart ett projekt eftersom skolan märkning av midre salar är såååå himla bra och tydlig....NOT!

MDH är ju en UNDERBAR skola med GRYM organisaering och status...trevlig personal och allt.*himlar med ögonen lalalalaalaaaa*
Skaffa även parkeringstillstånd å registrara henne på massa grejs å hämta lappar till kåravgiften...vart full rulle.. sen tog jag en kaffe medan Lisa åt en Snabba Snigel lunch.. eftersom fröken bara äger 108kr så vart det till å äta med ögonen...:S

Så nu ej ag hemma å väntar på att Emma.S ska komma hem.. hon e å jobbar med sin PRO:are... snart börjar iaf melrose place..*weei*



(Visst är vi lika...:P...kort från hennes Gryma jobb på drottningholms slott...:D )

Va på IKEA och Kapphal med syster i går... morr att man inte har nå pengar ..kan kan ju storfynda både det ena och det andra nu ju....:( Syster skulle byta lite grejer och köpa en lampa på IKEA ...men det fanns typ bara väggarna kvar på IKEA...såå sjukt utplockat....men va en trevlig stund iaf med lilla stora syster... 

Nu ska jag klappa katten....hör sen hej hej 

(LOVE THIS PICTURE...work it , work it*yach bitches*;)

Å du Carro .. det e lugnt åker greatis tillLinköping tur å retur så det läser sig..I´ll(we) better .. om en vecka e vi på väääg:D 
Men du Carro jag tror dock Linus stannar hemma han va inte så sugen på å följa med till dig ...eller vad tror du :P

Stackar Linus...Kolla hans tass och skräck i hans ögonen..undra varför strypgrep ,,förstår varför han inte vill med;)

Finally it´s back to normal..

ÄNTLIGEN...fick ju i överrasknings present igår efter att Tobbe hört mitt ständiga tjat i evigheter om hur less jagvart på mitt svinto-sunkiga hår å att det verkligen behöver rättas till men att jag inte har råd å inte lär ha dte på ett tag heller.. å han å Linnea min frisör som e en vän sen handbolls tiden kokade ihop en liten inbokning så i dag vart det ätnligen av ..min svetlana utväxt å mitt svinto ruffs e long gone!!! *weei*

Fick även träffa  Linneas lilla fralla....Doris ..en underbart charmig och superbusiga lilla valp..hon va ju så söt så jag kunde plockat med mig henne hem..trots att hin nog lider av någon slags bokstavssjukdom,)

Visst e hon väl söt...hon kommer inte bli större heller ..troligen gå upp ca 5 kg men ..hon e lika stor som en katt...å sååå söt...stockholmsbrutta från tyresö;) Men som sagt OJ vad hon va galen å busig... hon e ca 3-4 månader ...:D

Hur som helst här e resultatet från dagens arbete linnea la ner på mig...tog ungefär 3 timmar som vanligt ..nästan 3,5 för vi hade en hel del babbel å kackla på om...hihi

Oj va vi fnissa...mitt hår såg ut som Tina Turner...hiih..har ju en del hår så .. (men just nu verkar inte min telefon vilja dela med sig av dem så ..ska rota runt efter dem så kanske de kommer senare... let´s hope sooo)



oohh e så skönt att det e tillbaka igen... hmm nu e allt som det ska å jag känner mig hemma igen ..

Nu ska jag ta ett glas Pepsi max å vänta på att Mallan ska ringa å Emma... hon hade sin först aprakti dag i dag ... om en vecka börjar skolan ....

Hoppas inte CSN dummar sig med utbetalningarna nu bara ... vill ha pengarna i tid.. sk aju till Linkan nästa vecka till Carro....ska bli sååå kul...

hörs heej

Grattis Carolline!!!

*trumpet famfar*

Vad är det för en dag ?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanliga dag för det är Carros födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!

Så nu Caroline önskar jag dig och HELA kungafamiljen dig en sjukt bra födelsedag med massa tårta å glada sms å telefonsamtal på din 23:e födelsedag...

Det här kortet tog vi tillsammans i morse för din skull..titta så fint det har klät upp sig... å Både Knugen å Fille har sin snygg stiliga uniformer på sig..only for you...;)


Silvia hälsar att hon e jete lesén at din julkort intte blev skikat denna julen...;)
(ska som vanligt läsas med tyskbrytning:* )


Hoppas du får en grym tårtätar dag snäckan så ringer jagsenare ikväll pluttis...massa födelsedag kramar å pussar *smack*

(Nu ska jag iväg till Linnea(min frisör å bli fabolus i håret igen...en lite suprise som jag fick igår av min pojke pga av att jag gnällt så mycket av min hår och att jag har nada att göra!!!)

SOLEN SKINER :D

Å Du Mallan KOM HIT FÖR FAN!!!

Here we go again...

Så var jag här igen....e såå sjukt uttråkad..har kollat på Melerose place, partat i telefonen, kollat på top model 10 ...läst korsord, matat och klappat katten ... å kollar nu på hell kitchen som jag bara sett 89gånger förrut....

har ett pytte sug på dietorelle..vet inte alls vart det kom från heller... så sugen på jordgubb eller björnbör vinniegummen... *mums*...men är inte så sugen så det känns värt å gå ut å köpa dem ..


blir nog kaffe å kanske lite rocotta med kanel eller kakao..det e ju mer nyttigt å jag både kan å få äta det å har det hemma så ... å har mina läkerol split oxå så ...;)

Nehe om man skulle ta sig en kaffekopp eller två .. har byt ut mitt favo kaffe för å testa nå nytt..
 
jag älskar 1853 ...det mörka e något bättre än det ljus(glod)...men nu tänkte jag slå på stort å har köpt intensivo istället så får väl se hur det smakar..kan inte tänka mig att det smakar värre än kaffe med julsmak ...drack det på juldagen...fy va de smaka julgranskula som häng kvar ända in på våren,,eller tomteskägg fullt med ren-dräggel....fyyyy

Brukar blanda upp mitt kaffe med någon skopa italienska esspresso kaffe som min far köper med sig regelbundet från italien..såå...schysst å ha en pappa som reser så mycket framför allt i italiensk .. inenbär ju att jag typ jämt har färsk permesanost eller piccorino ost ...kaffe , limoncello...the real stuff direkt importerade från the land of good food and nice people with some temper...;)

Nehee..nu ska jag gå å klappa katten sen .... kuffy.....

Kan inte bara skolan å vardagen komma igång igen ...om 1 månad kommer jag länga tills nästa gång jag sitter i ett sånt här läge med ingenting att göra...

over and out....Emmmmaaa vart e du har du inte kommi them från din intro-grej än..??!! Call meee:*


Guuu vilket tråkigt...inlägg...

kha e så otroligt uttråkad i dag...

...mitt liv har vart så hektiskt å i fulrulle sen sommaren typ å nu sitter jag här med ca 8-10 dagar ledighet och har INGET att gör,göra ..å med det menar jag göra sånt som jag inte skulle ha tid,lust å ork med när skolan å vardagen är igång på riktigt... visst skulle kunna träna,läsa,kolla på tv..men hur kul e dte när det e dagar som dessa som man vill umgås med folk...

å med tanke på folk.. så e majoriteten av mina vänner hemma i sina hemstäder nu tills skolan börjar, elelr utomlands, eller jobbar  eller så har deras program redan börjat...så här sitter jag som en pensionär å titar på folket som går förbi ute på gatan, stirrar på tv:n...hinkar kaffe å läkerol tabletter....

och med tanke på läkerol så ....har jag ju haft pippi i snart 1½ år på läkerol (eller vilket märke det nu e ) Giants med smak av jordgubb/lakrits eller Cupa..vad nu det e för frukt vet jag inte men goda e dom..:D

...hur som helst nu har det inte haf jordgubblakrits överallt så ja har börjat med Läkerol split ist med lakrtis/päron eller lakrits/lingon eller hallon... å i brist på andra blir det blodapelsin/mint...

Dom e sockerfria så jag äter dem typ som godis istället för som halstabletter.. haha..

Guuu vilket ointressant blogg inlägg....

har iaf hämtat lagboken...lyckades lösa problemet med att jag raderat sms:et om vilke siffror man ska ge snubben som ska lämna u boken ...så nu har jag iaf lagboken hemma..sen hämta jag min cykel  som min syster hade lånat...å däremellan åt jag lunch med Tobbe å Niklas... sen skulle de til jobbet ...

E på dag 10 på min nya livsstill...south beach...känns grymt...äter mycket,jämt å det mesta...8då kan det väl inte bli dåligt)....hihi.. det här va en grym morot för mig för att diciplinera mig själv....;)

snart börjar i alla fall Melrose place...I LOVE IT!!!

så glad över att det börjat gå igen ..på 3:an kl 15:00 (ibland 15.05)...grymt!!!

Efter att ha läst Marrans blogginlägg å jag insett att jag fortfarande är kär i Patrik Swazys rolfigur i Johonny Castlle i Dirty dancing ..*khaa*....sooo hot... så ska man kanske ta å kolla igen både Dirty dancing, grease å alal andra tjej filmer nu när man e ensam hela veckan typ...

på Torsdag kväll kommer iaf Emma å Steffi hit... ska göra steffis omtala Tacos paj utan paj----hihi

JAG VILL HA EN NY DIGITAL KAMERAAAAA!!!
(Min gamla fick ju för sig att dö efter ca en vecka i thailand men jag höll den vid liv under stränga hot tills vi va i sverige igen men nu e det deffinitivt död...utan återvända...)
Ett tips: tappa inte en kamera med linsen ute i fullt läge på en jätte finkorning strand... det blir problems...i know..har gjort det 2 gånger på två olika resor..:S

Nehe nu ska jag prova ringa mallan...

Hörs Heej....

Julen & nyåret 2008...

..Hmm..kom juhem från Thailand bara någondag för julafton... å hade längtat efter jjulmat långe då ..;) Det var ju en himla tur att jag hade med min mina svenska anna peppearkakor till thailand annar vete tusan hur det hade slutat..;)

Hur som helt så dagen innan julafton fick jag ett hemskt samtal från min syster... usch fy..va så hemskt..lät som hennes hjärta var på väg ut ur kroppen för hon va så ledsen..Hennes Sambo. Reno..henens hjärtesmul hade blivit mer eller mindre akut sjuk å va tvungen att resa vidare mot himlelen å mormor... fy...hemskt..vi saknar honom alla nå fruktansvärt..tror till och med min  katt å mor å fars hund mörkte å saknade honom på julafton..så julafton vart mer elle rmindre sorgsen då vi alla tänkte å saknade Reno..-kusin---Mostis busfrö...å Beccas Hjärte-smul!

Men man får försöka tänka att allt har en mening och att han har det bra nu ..han äter säkert "räk-tårta" varje dag nu å jagar fåglar....även om han va ett redig busfrö så älskade vi honom ändå . han va ändå Beccas bus-frö---

Annar va julen stressigt...vakna på morgon packa bilen med packet..hem till mor å far å äta gröt, hem till oss igen ..till kyrkogården som vi innan hade stannat å köpt ljus å rosor till, hem till oss igen å hämta emmas minneskort till kameran. hem till cissi å lämna minnes kortet, hem till tobbes mor å äta jullunch och kolla på Kalle och fika, hem till mina föräldrar och äta mat , öppnapacket,ut med Misto å andas friskluft så maten sjönk ned lite...hem igen å lägga in jesus barnet i krubban(som min farfar va byggare av + min pappa lärt sig hur man gör = italiensk tradirion) , spela italienskt kort spel..gick plus i år med ..börja med 28 kr sltade med ca 74 kr..:D ..sen åkte vi hem för å sova för att sedan åka tillbaka till mor å far dagen efter för att äta kalkon och svulla....
på juldagen började jag försöka plugga micro på allvar....

hmm..vill inte ens kommentera micron och all ångest det var förknippad med..men nu e tentan iaf skriven å håller tummarna att Ask har ätit massa pepparkakor i jul så han rättar snällt!

i mellandagarna å fram till å strax efternyår har jag mest vart med Carro å Emma... å lite Lisa, men hon har haft en del å fixa å dona med sin nya lägenhet eftersom hon flyttat hit till V-ås igen..D....


..men  har mest Carro å Emma.. har vart kul,mysigt å busigt....:D...så skönt när vi e samlade igen... Steffo kom ju dessutom hem från Bertilsson lagom efter nyår så det va extra skoj... synd att hon inte va hemma med oss på nyår bara men ...kärlek ...vad ska man säga--- hon har ju sin käresta på västkusten typ så .--

Sen var det nyår...tror aldrig vi haft en så oplanerat nyår någongång..tanken va ju att vi skulle haft brak fest men fick ju inte tag i lokal så ..får bli nästa år ..ska snart börja leta lokal till kommande nyår faktisk...
Hur osm helst...jag,Emma,Eken,tobbe;Carro;cissi,Lisa skulel fira nyår ihop--.hade middag hemma hos oss(eftersom vi har diskmaskin)



Nyårs menyn va i år: en toast på en ruccola bädd med chevreost å honung...mums..varmrätten va en oxfilé Wellington med potatisgratäng å rödvinssås å en ruccola å babyspenat sallad med balsam vinäger ..och eftrerätten va en kladdkaka med blåbär,hallon med chili å vanilg inslag sen gjorde jag en grädde med blåbärssmak... 

sen vart det lite ostbågar,drinkar,saltapinnar å spel å sånt..


,,,sen åkte vi till Rudbecksparken(tyvärr åkte LIsa vidare hem då å firade ej 12-slaget med oss)  för att fiar 12-slaget med Nattis å Martin å deras kompisar..sen följde vi med dom hem till dom som Nattis å Martin vart på middag hos..de bodde precis vid rudbecksparken i en grymt schysst trea(lite komiskt att han Benny som bodde där hand fru var flygvärdinna och flög oss till Thailand den 5:e..liten värld alltså),,,sen åkte carro hem vid 1.2 ...vid 2:30 gick vi hem till Martin å Nattis för å gosa med Nala(deras söt,söta vovve) å spela Guitarr hero..hii.. å dricka skumpa... sen kom vi väl hem någongång vid... 4:30 tror jag det va...






Vart hur som helst ett rätt lugnt nyår i år...hmm... ska röja för hela detta nyår nästa nyår...va lite för lugnt i min smak..men trevligt å kul så ... kanske behövs något lugnt nyår emellan åt...

nu har jag bloggat ikapp....har lite mer jag skulle kunna knappra av mig ..men det får nog vänta... ni har ju en hel del att läsa i fatt nu ...hiih...å ska kolla klart på "lipstick jungel" först....

VAD SKA JAG GÖRA I MORGON!!!!??? E inte van att vara helt ledig å inte ha något å tänka på ..har ju städat lgh å allt.plugg..ska kanske hämta min cykel hos syster å försöka hömta min lagbok..:P

I´ll be back soon....

Thailand-Phucket-Kho Samui-Kho Tao...

japp dessa städer å öar han vi besöka under vår resa som var helt underbar trots en natt av att "ropa på ulrik"...kan säga så här..kombirnationen av värme hög luf tfuktighet,för lite vatten , EN STOR(65 cm typ) svart starbuckes kaffe, thailands kranvatten å någon drink INTE är någon bra kombirnation=uttorkining.. men gick över efter en hemsk natt å 2 vätske ersättningstabletter ..lite stektris å kyckling å en massa vatten .. så snart va jag på benen igen...

Vad har vi gjort då...ja du ALLT typ...vi har :

- Vart i phuket å bott på lyxhotell vid havet pga av tattar rutiner på alrlanda å tröga människor ...
-druckit drinkar i baren i poolen...
-badat massa å jämt
-solat sjukt mycket
-ätit mcdonald i thailand..freshare än sverige med jumbomenyer som ska vara likastora som våra:O
- ätit säkert ett dussin färska annanser var ....lov it
 druckit sjukt mycket drinkar...hade dock kunnat druckit sååå många fler..men fanns inte tid...
-vart på thaiboxning
-Vart på icebar med -7 å druckit drinkar ur isglas å sen gått ut i 40graders värme typ å druckti en drink till i värmen å fukten
-klappat och tagit kort med en 8 månaders tiger i knät
-sett krokodil, elefant och as-show
-ridit elefant
-skuttat omkring i djungeln å badat i vattenfallen "Namunge"
-åkt jeep till en punkt där man ser hela kho samui
-vart i Lamai å kollat på Grahnma å granpha...som e stenar som formats av naturen som ser ut som ..guess what(kolla FB-bilderna så får ni e e sjukt likt)
-Shoppat som en tok
- ätit förrät,varmrätt,efterrätt,drinkar å dricka till maten för 2 per för knappt 1200bath=220kr för TVÅ PERSONER
-har haft mitt liv panikattack och dykt på ca 10-10meter djup(JA med tuber)  å sett "nemo",Muränor,sjögurkor,havstulpaner,koreller och massa andra tokiga fiskar...
-druckit thailänsk öl "Singha"...dock ej en hel..smakat några gånger ..me don´t like öl...
-åkte stor båt å blivit sjösjuka...men klara oss från å spyner stället
-blivit knockad av en dykartub rätt i pannan...
-fått thailänsk massage på stranden ...40kr för en timme..helt underbart ..precis vid vattnet å allt...
-druckit kokossaft direkt ur kokosnötter...fy fan det smaka gammal....uyak...
-druckti starbucks kaffe... överskattat
-sett big buddha..som e asiens största/högsta Buddha..han e 18 meter..
-åkt tivolitåg på världen ända öppna flygplats(dvs flygplatsen har inga väggar typ...
-vart på "kakerlack jakt"
-sett massa strandkrabbor som vars liv typ går ut på att smyga sig uåå från små håll som de gräver i sanden på stranden..plötsligt är det bara ett håll brevid handduken..dom är dock väldigt skygga å svåra att fånga på bild men jag lyckades..
-sett ödlor,paddor,konstiga fåglar,1000-fotingar mm konstiga djur...
- sett friterade kakkerlackor,stekta larverå andra konstiga djur som folk därnere äter...
- ätit alla sorters thailänsk mat som typ finns å brunnit upp när jag smaka emmas mat en dag med grön curry..:S
-skickat massa vykort som inte kommit fram...
-köpt alla julklappar till familjen...
- "batlat" om priserna på saker med försäljarna...
-inte lyckas bränna mig denna gång...
-vart på grymmaste trans-showen..
-tagit kort med en lite apa..vid namna Malik
-blivit biten av vattenloppor...somjag inte trodde fanns...
- sett en mimifierad munk som va 150 år med svarta solglasögon på..haha..det e sant!
-vart i någonkonstiga gammal park där någonsnubbe mitt i djungel byggt massa statyer i smyg...















och massa mer grejer... thailan där underbart,billigt,avslappnande,trevligt å raka motsatsen till vår värld....dom har "high speed internet"(ADSL)...haha...bara den grejen....och till och med ronald mcdonald står å buggar sig i thai pose när man komme rin på donken...

grym upplevelse...

så Khap khon kaa...eller nå sånt...så uttalas det iaf... = tack så mycket ...det var en grym resa å ett bra resesällskap...haft as kul..tack sötisar ..:*

detta får räcka som update.. pallr inte skriva mer nu..= pause...

nu e det bara julen+nyår kvar å blogga om..typ...


Update på G ...

jahapp sist jag bloggade satt jag i tunna och få klädesplagg på en internet bar på chaweng street på kho smaui... känns helt överkligt att man vart 900mil från denna slask för mindre än en månad sen....hmm.. vill åka tillbaka till solen och värmen....

så tänkte gör en snabb uppdate...

idag har jag vart hos anna å fikat ...alltid lika trevlig å kul å kackla av sig med den tösen... sen skulle jag gå å hämta lagboken som jag betsällt å hade kommit men insåg att jag rederade messet med den där koden man ska lämna i går... kha...

innan jag gick in till anna å stod å tjafs med deras överkomplicerade prottelefon så såg jag min syster komam gående.. så vart lite syskon tjatter innan jag gick in till anna....blåde ju tråkigt mycket ute ....:S
sen kom jag hem...kackla med wivvi en stund...sen gjorde jag en nyttig å mumsigt fräsh tonfisksallad....har självklart även babblat på med min emma ett X-antal minuter oxå ...blr en taco kväll som vanligt denna vecka men en south beach vänlig sådan :P



har även vart lite kreativ under julen ... som städades bort i går... faktiskt rätt skönt ..vilket öven gjorde balkongen rymlig å i ordning igen eftersom bla julgranen försvann där i från ....som min katt så gulligt välte DAGEN INNAN DEN SKULLE PLOCKAS NED....kha....
har som sagt vart kreativ i jul.. dagen innan julafton gjorde jag en egen julgrupp...:D

hmm...ligger små röda stenar på jorden men det syns kanske inte så bra...hyacinten börjar dessutom se ut att ha gjort sitt.."lite hängig"...hihi...

sen gjorde jag i julklapp till mor å far + svärmor+ syster å emma på hennes födelsedag en lite jul-thailand ljusgrejs...alal snäckor å koraller e från en av stränderna i thailand....emma hjälpte mig så fin plocka snäckor så va inte mer än rätt att hon fick ta del av min kreativa sida(som varande i ungefär 3 dagar...hihi)


hmm....nu ska jag gå å ringa Toby... ska hjälpa Emma.s att hitta ett nytt hem åt "nxy:n"....

sen ska jag blogga om thailand, julen+ nyår... å vad som komma skall 2009 ..sen e jag i tackt med mitt bloggande igen å alla e glada å nöjda;)

Seee you very sooon....

RSS 2.0