The passed days...

hade en härlig förmiddag med min mammie och misto i tisdags... Misto...min kärlek fick sy några stygn.. men ingen fara .. åhh min lilla nasse... han e såå härlig..den ultimata hunden BIG TIME! ... (har tagit massa bilder med mobilen ..men datan #/%"#/¤%) sig så får inet in dm på datan så de bilderna får vänta... )
Mamma å jag åt sen en grym lunch på djäknberget ..dra mig baklänges in i fågelholken vad grymt gott å prisvärt det var!!!  Djäkneberget har ju vartmitt/vårt mitt sommarfik hak men ska bli mitt all "the time ställe" nu ett tag framöver ;)

sen va jag förbi en snabbis hos systri å kolla till Misto som skulle vara där till pappa sluta jobbet å hämta honom... han skulle inte vara ensam å klia på stygnen så .. fick var ahos Becca... satt hos henne å kackla på å sjung sånger å rita teckningar till Daniel å Victoria...ojojoj va kära det såg ut...kul med bröllop... så blir nog möhippan as rolig.. madde brukar ju vara duktig på att fixa fester eller hur Jessica;)

Sen vart de en promenix hos Belli som sluta med att det vart mat , tv och film... och komhem sent,sent.. trevligt... *tack så mycket vännen *...

Sen på onsdagen var det hem till Lisa som gällde...inann jag kom till LIsa gick jag förbi Anna på en snabbkaffe,kackel å hämta det efterlängtade frågehäftet tillhandelsrätten..
Lisa och jag gjorde en nyttig varaiant på tacos paj .. sen vart det en flaska vitt å en flaska rött, nötter å mörkchoklad till.. vart även där en seen kväll.. men va väldigt niceit!
Har även här lite kort på mobilen som ska in på datan på Lisas grrrymt sexiga tofflor å hennes sötisar Stelle å Steve... men de får oxå bli sen..

Hur som helst .. nu e jag sjuk...

vakna i går å mådde rent ut sagt åt helvete... men Anna var här å vi plugga, drack te och kaffe,...plugga lite till..kolla på Melarose place å sen va det kväller... vakna i morse å mådde värre än igår... sjukt ont i halsen som jag svalt ett halvt ton sågspån å sandpapper... konstig i näsan... hostar å river oskönt i bröstet ... huvudvärk som förstorar mitt huvud... kallsvettas som en gråmink i öknen en sen torsdags eftermiddag i mars... kha... har knaprat alvedon, frossat i te å honung hela dagen... så denan helg blir å kurera sig..har fan inte tid å vara sjuk ..men får väl offra helgen till det så jag orkar med skolan nästa vecka igen...

Min bitchighets och hate the world perioden börjar så smått gå mot sin ändå tror jag ..men lite agg finns det kvar,,, ;)


Nehe nu e det en ny kopp te på G .. sen sk ajag fortsätta läsa lite i civilrätten... e ungefär (knappt) det jag orkar med just nu ... ska klappa lite på katten oxå ..

Hoppas alla får en grymt trevlig och skön helg... Marran,Anna å alla andra små töser som e sjuka..KRYA PÅ ER!

Snart Mallan .. e du i mitt våld..;) ...Looking forward too it...we will rock this littel town up side down;)

Over and out for now...

Bitchigt inlägg!!!

vakan i morse å mådde jätte konstig... så vart inge plugg i skolan men har iaf avslutat mina mål för dagen så har renskrivit alla antackningar å frågor å svar från föreläsningarna...så har iaf hunnit vara effektiv i dag ..har tom läst civilrätten så .. något bra har jag gjort .. har även hunnit med ett X-antal telefon samtal med folk överallt å ingenstan..

Har lagt upp en bild för att förklara dagens humör.. och gårdagens för den delen ..vet inte alls egentligen helt (ärligt) varför jag e så bitter å bitcih.. men som jag skrivit i tidigare inlägg..även solen har sina fläckar...

Please don´t take it persenal!!!
(Om du vänder på huvudet eller datan om du e IQ-befriad så hjälper det nog en hel del ska du se...IQ-fiskpinne!!!)
(och förlåt mamma för mitt grova språk, syftar på bilden*hiih*)



så där då va huvudet rensat för dagen å aggressionerna lite färre.. nus ka jag ta en dusch.. å katten under armen(efter duschen annars slutar det nog illa).. å lägga mig och se fram emot morgondagen..min mammi å jag ska umgås.. ska till veterinären med min kärlek Misto.. rutinkontroll...sen ska vi luncha.. brukar göra det någon gång i månaden men har kommit så mycket emellan sen innan thailand så .. ser verkligen fram emot att få kackla av mig med min mammi i morgon:D..

sååå F**K OFF och sov så gottit...!!!

(Å när jag ändå är på krigstigen... SLUTA SNÄLLA "tipsa mig" som modell till stureplans fotograferings tjafs..(har blivit uppringd 4 olika gånger på mindre än 4 månader nu).. vill jag ha kort på mig själv för dyra pengar så har jag vänner som har riktiga fotostudios och som inte rånar mig på CSN för å få korten med mig hem... höör hej !)

Som Bosse skulle sagt i morgon är det "ny dag med nya möjligheter" ...(eller hur Carro;))

nothing personligt alls.. men du läser mina inlägg på egenrisk så .. skyll dig själv..:P

Nu e det kört...

Nu kan jag lika bra gå å ta livet av mig.. steffi hade ju födelsedags fest i går..gryma snittar,gryma drinkar...trevligt folk... men ångesten va total.. när 3 personen sen årsskiftet tror att jag e mellan 28-29 år gammal,,det e alltså officiellt kört nu .. när man e 24 år gammal..precis fyllda å folk tar en som nästan en 30 åringa ...så innebär det att jag typ e 60 när jag e 30..mitt liv går alltså i superspeed...oh lord...

Om en vecka bor Malin ärntligen i västerås...ska bli sååå kul..*weei*

..dykter upp fler å fler bilder från rockfesten å det blirmer å  mer tydligt att festen va en fullträff...*yeah baby*

Snart e det den heliga dagen i månaden (å denna månad e den mer v'lkommenän på väldigt länge!!!) .. dagen då man har råd att köpa 2 valfri frukter på konsumm en stor kaffe i kafeterian utan att få ångest .. CSN ger oss vårt fattimansbidrag..konstigt att inte fler studenter e i hopblandade med afrikanska svältande barn med tanke på hur dyra våra skolböcker är, hur höga våra hyror är å hur lite pengar vi får som vi dessutom betalat tillbaka,.. så inte nog med att jag har lån som gnager mig i nacken utan de gnager mig i nacken med dåligtsamvete om man unnar sig något, ger mig hunger och trasiga kläder som lappas å inte byts ut pga av ekonomiska skäl-..kommer fan inte ens ihågnär jag köpte strumpor, jeans eller nått som inte e vardags käder sist... men va gör det när polititkerna får feta löner å slipper ångest över ekonomin på nätterna..eller konstant ont i hubude eller ögonen eller retar galfeber på personen i bänken bredvid dig för du frågar konstant"vad står det på tavlan" för man inte ser för synen e så dålig att man inte ser tavlan för allt e suddigt , ögonen värker å huvudvärken spränger....JAG BEHÖVE RMED HÖGSTA ABSOLUT TROLIGASTE SANNOLIKHET ETT PAR GLASÖGON!!!
(men lagom tills jag har råd med det så e det försent å det e jag å mister Magoo som e de ändå på denna palnet som fortfarande har rejäla colabottnar på sig å ändå inte ser något)

(ungefär så har jag ser ut på föreläsningarna när man försöker se vad som står på tavlan, klunkar koffein från sin medhavda termos med kaffe..så här stpre e mina ögon.. å inte ser jag mycket mer för det ..:P)

Men det e tur att våra politiker i det här underbara landet inte har det problemen,,,ja jag kanske känner mig lite bitter i dag men va fan.. blir så trött..
...blir inte förvånad längre över hur folk beteer sig å spelar spel med roller å trampar folk på tårna bara för att få vara i bra dager...

Hoppas alla haft en trevligt helg!

Over and out... keep smiling ..for meee tooo.. P&K heej så länge!


The show must go on...

igår var alltså den stora dagen..rockfesten..ojojoj va KUL vi hade.. 3:30 körde vi ut de sista å rörde oss hemmåt.. haha..ojojoj vad det hände grejer i går..allt från skönsång, till dan,flirtar,felsägningar,drama,skvaller,,,jaa allt mellan himmel och jord sas,hände och tänktes...verkligen allt...!!
vi va ca45 pers som mest .. alla va på bra humör å det va schysst stämmning... va riktigt kul...och väl behövligt för oss stackars studenter.;) 
"calle could be dead"...-is calle dead?- Calle is pretty dead..!!! haha..
(ska läsas med svensk-värmländskbrytning på engelska.)
.haha...tack oscar det va sjukt roligt...vet ju va oscar borde extraknäcka med..hihi..

jaa man känner ju att man lever i dag iaf..mary,mallan,jag å tobby gick upp för å käka med emma,anna,bellan,sandra...vart 65:an för kåren serverara tydligen inte frukost-lunch efter 15 hihi... så vi gick till 65:an...bror och jimmy kom ditt...Bellan...vem e den där jimmy egentligen....*jag döör va roligt det va*
Hur som helst hjälptes alla åt å städa..men vi hade fixa mycket succesivt i går så .. gick på 20-30 min att packa ut allt, slänga soporna och torka golven..jocke och wivvi kom förbi för å hjälpa till..sen kom philippe-the chipmunk..kom å hämta nyckeln och kontrollera att vi städat..han hade nog sagt okej hur det än såg ut..kracken...haha. där kunde man snacka om sliten...

Tack alla underbara små vänner som förgyllde gårdagskvällen( och idag)..tack alla som kom å crasch festen å till bror som lånade ut och fixa utrustningen...
Här e den sista rocklåten som avslutning på rockveckan...den här låten kändes som ett självklart val idag..


Vi e grymma enterteiners flickor...*pöss*


Nu e det bara att ladda upp batterierna igen för i morgon e det födelsedags fest för Steffi och Carro.H...det festerna brukar bli rejält härjade å livade...:D

Nu e det slappa framför tv som gäller i kväll...och fylla på kaffe och pepsi max halten i kroppen igen..;)
Trevlig helg alla glada!

Keep smiling...bitches!

The countdown has begin...

Nu e det inte långt kvar.. mindre än 24 timmar till rockfesten är i gångdragen.. .nu sitter vi å pimplar på ..
I dag har Anna och jag completed over mission... Vi har inhanldat en hel del rekvisita till festen..kommer bli grymt.. och en så länge går allt enligt planerna.. men hela dagen i morgon e fullspäckad av saker som ska fixas, byggas upp och dekoreras..för å inte glömma oss själva...här ska det rockas på ..

Korrigering från dagens inlägg..va så inne på skor att jag skrev att Emma köpte en kläning på MARIE.P ....fel,fel,fel..MARIE .P är en GRYMT bra skokedja.. haha.. Jag menade förstås LINDA.P...hihi...jaja även den bästa kan göra fel ibland ..även solen har ju sina fläckar ;)

Dagens Rocklåt är en av mina favolåtar...älskar bara den här... så skönt bas sound i den å texten... å filmen..kha... ibland är inte orginalet bättre...detta är absolut undantaget som bekräftar regeln...:P
 Å mina flicks som brukar åka bil med mig känner definitivt igen låten:D



Nu ska jag hoppa in i duschen å försöka sluka mitt dåliga samvete om att inte ha pluggat mer än jag gjort i dag ...:S
Sen ska det försöka att sussas tidigare i dag så jag orkar hålla igång i morgon...

Puss på er alla mina små (rock)änglar :*

Skor för hela slanten *wei*

I dag va en kortis dag i skolan ..Emma å jag skulle träffas på stan för å casha ut min födelsedags present från henne å Carro...(presentkort på Bianco) Men inna vi kom det va det en sväng in på Marie.P , Emma hitta en fin fin kläning där..som VI VET look good on her;) ..sen blev det en vända på på Makeupstore å sen BIANCOOO....köpte dessa 2 skönheter... efter detta va vi vrålhungriga..och för att inet börja tugga i oss skor så vart de lunch på mongoliska BBQ haket istället :D

Inga budget skor här inte...!!!


Schysst små detaljer i skinnet som inte syns så bra på bild men e very much my stile of shoes...

...de här små stilrena pärlorna har jag kollat på länge.. riktigt skin så de e såå grymt värda pengarna... e klarröd sula oxå .. älskar ju såna skor.. (Carro känner du igen dem;))
Har velat haft de här sååå länge men kände att 10% av CSN e liiite mycket pengar för skor... just nu ..
saknar tiden då jag jobba på ett sätt så det köptes skor hejvilt varje månad.. 3-8par/mån å då pengar aldrig va nå problem...men .. gillar mitt liv såå mycket bättre nu så .. e roligare att gå upp på mornarna..hihi...

"Money can´t bring you true happiness, but it can buy you things to do and have to make you think you´re happy..but just for the moment"

Dagens rocklåt...
 

Tusen tack igen små snäckorna...(Carro å Emma) för den/de underbara födelsedagspresenten...it rocked :D

Ska ha de första paret skor på Steffis å Carros fest på lördag.. som för övrigt kommer bli grryyyymt kul.. stor fest..that we like:D
Så nu när skorna e bästemda så kan jag börja fundera på outfit till skorna....min tummregel..bestäm vilka skor du ska ha först SEN matchar du kläderna till skorna... skor säger mer än 1000-ord!

Nu ska jag skriva klart alla mina antckningar som är i renskrivningsfasen..va mer elel rmindre ett kaos--världskrig i mitt block bland anteckningar,frågor å svar på övningar ..:S
♦STRATEGI♦STRAUKTUR♦SYMENTRI♦...mina ledord i livet ;)


Föresten:

-  Jessica..
du va oxå med på ett hörn på skorna.. ;)
 "tack för sminkningen presenten" för det  kom till stor nytta;)
- Grattos Emma , till somarpratiken ...det e du värd pärlan!
-  Har fått förslag på att starta en "how to be a good bitch-skola"...ska överväga förslaget ..kanske e det ett bra kall för mig...*hihi*

Hoppas alla haft en bra dag och hunnit njuta av solen som titta fram en hel del under dagen i dag ...

Over and out..going to "skeda" with my new shoes now;)


Sköna vibbar med kardemummakaffe & lunchkaos...

ojojoj vilken dag...har gått hur fort som helst..va tidigt i skolan .. kom hem rätt sent.. hoppa ner i badkaret..har funderat på å skumbada i flera dagar å nu blev det av..sen va det bara å laga mat... fyllda lövbiffar med halloumi i mynta..och sallad tiil det..sen gjorde jag en snabb chili sås... vart mätt på engång... e troligten för jag e såå slut..

Nu ska jag blogga..sen plugga.. kolla på tv en stund å sen sussa,,fast lagom till det e dax kommer jag garanterat ha blivit pigg som en ny parad stare,...;)

Blir så grymt trött på bitchar som e bitchiga på fel sätt..ska man vara bitch finns det riktiglinjer man ska följa.. tur att jag sköter mig i min bitchighet..*skoj*..hihi...nej men allvarligt man behöver inte betee sig som en bitter-f***a mot folk bara för man vill det å e suriga på allt å alla.. visst alla har vi dåliga dagar men..det börjar bli mååånga dagar nu...

Dagens rocklåt är mer av en heavy metallåt än en renodlad rock i vanlig (min stil skön rock) men gillar denna låt sen ca 6 sommrar tillbaka eller nå sånt då jag hörde den här låten..skön e den iaf...

Ska försöka lägga mig tidigt i dag .. tack tjejer för en skön start på veckan..hade grymt kul i dag ..men effektiviteten va där ändå...eller så beroedde det på mitt kardemumma kaffe;)
I morgon blir det någon annan spännande kaffesmak... har några smaker å sorter på G.. *weei* 

Hoppas starten på din vecka vart lika skön å harmonisk och näst intill kaosartad på lunchen som min/vår var...*hihi*

I morgon e det tisdag...tisdagar e sköna dagar!!!

§ --- P & K..tjooo --- §

Bianco is the shit!

Emma å Cissi har precis åkt hem .. vi har ätit tacos ...dip å grönsaker och lite nötter.. sen bjöd jag på lite hjärtformade godisar..:D Sen vilel flickorna spela lite Guitar Hero å jag ska inte vara den som missunnar folk saker så .. självklart fick det spela å det battlades mot varandra för fulla muggar ...*hihi*

Fick min fördelsdags present av Emma å Carro .. en GRYMT bra present.. de känne rmig sååå bra.. ett maffigt presentkort på BIANCO... *weei*...sweet.. så i veckan ska jag å Emma ner å shoppa loss...love Bianco.. man kan ALDRIG ha för många Bianco skor så ..:D
Så tack så jätte mycket gull-ungar .. grymt bra present:D

(asså allvarligt pluttar..har vänt upp å ner å in och ut på hela datan ..har bara konstiga bilder på er två ensamma ihop..måste börja gör det ..ta bra bilder alltså ..eller snarare Ni måste börja göra det eftersom thailand trascha min kamera...*wwoooaaa*...men ni e såå söta här iaf:* )

Har sjuka sendrag i min srm helatiden .. panik .. sjukt .. har streckt mig rejält tror jag ...men frågan e ju hur...*hmm*

Lisa var förbi på en snabb kopp the i dag .. trevligt , trevligt... verkar som hon kommer lämna oss til lhösten igen...*hmm*
Men förstår henne så .. man ska göra dte som känns rätt...så e det bara ...

Dagens rocklåt...kommer från ytterliggare ne av mina favo-grupper.. å vet att iaf Bellan håller med mig..



Nu när jag kommer i håg det ska jag lägga upp bilden Marry så du kan sova lugnt i natt ...

Fråga mig inte vad som har hänt med bilden ..för det vet jag inte heller...khaaa....orkar inte heller bra mig så ..:P

Natti natt natt...sussa lungt så börjar en ny vecka med nya möjligheter i morgon...

Å kom ihåg.."
man ska inte tycka en massa bara för tyckandet skulle ...tänker jag ...som daniel sa.."
Elle hur Anna;)

Kreativitet på en söndag=Overkill...

vart en sen natt som vanligt.. kolla på madagaskar 2...och sen i skuggan av bronx...den va riktigt bra..60-talets bronx i new york italienare,maffia,godhet,het,förakt,drama..gillar såna filmer..
gick upp strax innan 11...egentligen va det isåkning på sjön med bilfolket i dag .. har inte vart med någon helg alls på sjön i år... hänvisar till att mitt förstånd har kommit i fatt mig angående vara ute på isen.. sen skyller jag på att jag inte har tid på grund av pluggandet...;P

hur som helst .. gick som sagt upp en stund innan 11...koka kaffe....öppna kylen å kom på att "neehee du lilla jag ..nu ska vi börja äta gröt på mornarna igen hade jag ju bestämt"...så frammed gröten..som va ett antal sorter å välja på ..den vanliga mannagrynsgröten fick inte ens va med å leka .. den fick va kvar i skåpet..inte bra gröt det där + ska blandas med mjölk= usch!
 hur som helst vart en del å välja på ...

Sen när gröten var på G att koka klart(gör självklart gröten på spisen) så kom jag på att vi har ju massa sylttsorter hemma.. äppelmos,hallonsylt,svartavinbärsgelé(allt hemamgjort) , drottningsylt,lingonsylt,jordgubbsylt och salmbärsylt...men ALLA e med socker i eller "lättsockrat" så.. jag gjorde egensylt...bäst å billigaste alternativet...
Hinka fram hallonen..la dem på en tallrik..värmde dem-> mosa dem-> på med en pytte skvätt sukett-flytande-sötningsmedel...(pytte skvätt för blir sött som F*N annars) =woalllaaa...sylten e klar, nyttig å god, sylten e ju dessutom lite små varm så ..*mm*.. (det funkar även grymt bra med blåbär,hjortron,jordgubbar(måste dock vara rejält tinade)

Så detta vart min frukost..:D

Har 1 kg hallon till i frysen så ska göra en redig sats "sylt" så jag har å ta på mornarna när vi har skolan så man slipper palta å stressa med det
(tog iof 3 minuter men 3 minuter är viktiga minuter en morgon när man ska till skolan!)

Dagens rocklåt e i princip bestämd..vet gruppen iaf .. tror jag har valt låten med..men ska funder alite på det till i kväll så...får se.. vet även morgondagens låt..fick som sagt jubel inspiration hos Bobby å Zara i fredags:D

Skriver ett blogginlägg senare med rocklåten+ bild på presenterna jag fick av Zeynoo... bildern e tagna ..ska bara lägga in dem på datan nu så... i nästa inlägg Marry;)

Nu ropar malmström å Agnell.hjar vart borta förlänge nu tycker de så ska återgå till dem ...*hihi*
SÅ nu ska jag fylla på min kaffekopp å köra i gång igen....

Ha en bra dag alla glada!
:*

Åh Vilken superb dag...

Då var dagen snart till ända .. å ojojooj vilken härlig dag de varit...dagen började ju som sagt med frukost å bakande å och en hel del glassande i värmen på balkong ..som en härlig försommar dag satt jag däri linne å glassa...sen åkte vi ut på björnön å (hör å häpna) JAG va ute på isen å gick , vilken är en av mina största fasor för är LIVRÄDD att gå igenom isen..hur som helst  "träffa på" jessica..*hej hej*....vi va väl ute å traska på promenad stråket på isen i 1 timme..

Som du ser va det en hel del folk ut å for...å vi kom rätt sent så många va på G hem ..men vädret va lika underbart för de..dessutom mindre folk på isen..= mindre tryck = mindre risk at jag trillar i!

...kom hem efter en skön promend...fick order om  att 18:30 måste jag vara klar för kl.19 ska vi vara borta... Tobbe hade bokat bord på en av stans restauranger med grym utsikt över västerås...Djäknebergs restaurangen..vi har pratat länge om att vi skulel gå ditt å käka å nu hade Tobbe fixat det .. men ojojoj vad gottit det va å e såå mätt nu .. åt en förrätt med underbarlax å sallad å pepparotscream...sen vart det lammytterfile med rödvin/rosmarin/vitlöksås på enn bädd av underbarta färska å goda grönsaker.. så va frt potatisgratäng till det .. åt pytte lite av den ..men den va himelsk det lilla jag åt.. (kan även vara att jag inte ätiti kolhydrater sen 31/1 och totalt sett sen 3 januari 3ggr så..det spelar nog in det med:P ) Sen vart det en cuppuccino med nå kakor å chokladdaim..men det stod jag emot.. så vin till allt detta så klart... vaså proppmätta så en dessert hade vart bra svårt att få ner... va en glad överraskning*tack sötnos*

(Såg dessa två turtur-underlater i en djuraffär..snacka om att markera at man inte tänker dela på sig..bilden passar ypperligt till dagensära:D )

Nu e det lite film som absolut inte e olagligt nedladdad eller nå sånt bus som ska ses...å lite vin och physalis till det..:D

Så var det dagens rocklåt .. å med tanke på dagen till ära så bör det vara en rocklåt med lite kärlek/passion i så vilken låt passar inte bättre än denna...
 
Hoppas alla haft en lika grymt underbar dag som jag haft... i morgon e det middag med Emma å på förmiddagen ska jag ha en dejt med Agnell å Malmström igen..börjar bli seriöst mellan oss nu .. e snart inne på 3:e dejten...= seriöst..hahha..hoppas vi kan sitta ute på ballen(balkongen) i solen i morgon å underhålla varandra...;)

Verkar som Linus oxå tyckte det va skönt på balkongen..ser iaf så ut..;)

Trevlig Lördag kväll alla sötisar...<3-kramar!

Pösseli pöss pöss hej heeej!

Jag hjärtar dig....

på alla hjärtans dag .. så nu va det gjort .. glad alla hjärtans dag alal små hjärtan å sötnosar ... nu har jag gjort mitt...;)
Så en bild till alla flickor...som tänker åååå såå sööt.. å alla killar tänker...trams.. lugn pojkar
(Goingen m.f ; ni får en egen bild..)
 
hmm.. har inte kommit på dagen rocklåt än .. e lite lite kluven ..har 2½ förslag i huvudet ..hmm..fick lite inspiration när vi va hos Bobby å Zara i gå ri Eskilstuna.. de e ju riktiga rockers de där två .. så .. inspirationen flög över mig å överumpla mig . kom även på när vi åkte hem i natt vilken låt jag BORDE haft i går när det va fredag den 13:e..känner att jag kanske måste ge efter å lägga upp den här på nätet .. men får blii nästa inlägg..

Här pojkar kommer...er bild SNART men inte än..;)

jahapp hoppas alla får en trevlig dag i solen .. vi har de iaf .. vi har suttit ute på balkongen å tittat på tv.. e så sjukt varm sitter i linne å mjukisar å skulle kunna plocka av mig mera kläder..så en av TV-apareterna i källarn hämtades upp sen fylldes kaffekopparna på å så nu e det bar aå glassa i stolarna .. titta ut på snön å känna värmen som om det vore sommar...UNDERBART precis vad jag behövde..:D  *ett glas vin på det här så e dagen räddad;)* 

Gick upp i morse efter att jag fått nog av att våran granne försökt få liv i hela huset genom att stå med gummi klubba eller vad de nu va å banka iväggen...*kha*...9:30..herregud vad folk e morgon pigga* det där grannarna brukar vara bra annars..hur som hest gick upp ...satte på kaffebryggaren .. stopa in bröd i ugnen.. bakade hjärtformade beskvier... fixa mackor å allt undertiden .. äggröra...(idag ska det slåss på stort, annar e ju äggröredagarna på söndagar men vart äggvita över från biskvierna..).. ställde fram all frukost .. fixa klart biskvierna.. vart dock choklad överallt.. på spisen .. på skrämen upp på spisen .. på mig ..överallt.. på golvet...katten klara sig med nöd å näppe.. va nog lite stissig för jag kände kaffe doften men inte hade hunit dricka något än.. 

Sååå pojkar.. har får ni er bild... håll till godo...


Varför gjorde jag inte en espressooooo föööör hade tagit 1min max.. espressobryggaren kanske inte borde stå bredvid kaffebryggaren .. jag "ser den inte lika tydligt då"...hehe...    

Nehe.. kanske en kopp kaffe till eller en bag-in-box vin..haha.. nej då . så illa e det inte än...
 
Marry..inäst ainlägg kommer bilderna på presenterna jag fick av Zeynoo....:D
Mallan...snart bor du hääär inet långt kvar nu ..*weeii* vi kommer ha sååå kul...börjar bli nervös.. måste skaffa en ny kaffekopp,tandborst,köpa massa kaffe å (kaffe)bönor, te och sovgrejer.-.. ;)
Emma(Slem)..hihi jag förstod att det va från dig "bacci" hihi..
Min Emma...japp pluttis i morgon ses vi *jeaj*
nu ska jag njuta av värmen å solen på balkongen innan solen går ner å det blir (troligtvis) kallt här ute... får inte glöma ta in TV:n då ...*hur ska jag komma ihåg allt...brr*

Hoppas alla får och har en bra dag .. pöss å kram mina hjärte-barn:*

what the F**K is this...

....allvarligt är det en kille eller en tjej.. först trodde jag det va en tjej... sen en kille... sen såg det ut som han filma så han hade bröst... åhh så suger han på fingret å ...whyy???.... det värsta e att HENOM(eftersom jag ej vet kön) faktiskt KÖR BILEN SAMTIDIGT som han plockar upp telefoner å grejar...


ÄR DET EN TJEJ ELLER KILLE???



Verkar som även youtube skulel behöva en spärr på vad man faktisk får lägga upp eller ej ..
*finns tydligen människor till allt*


Nu ska de ätas... hej hoppla...
(
be om ursäkt om denna bild och vidoe kommer ge folk mardrömmar eller folkskräck- skulle vara förståligt iaf)

"Bring it on suckers"

Jag vakna av mig själv vid 7:30..gick upp p mata Linus ..har inte vart med om en katt som e så hungrig och så ofta... hur osm helst kände mig rätt pigg...men kände att gå upp 7:30 på en fredag som man e skolfri på INTE ALLS kändes nå bra... så gick å la mig igen..halvt om halvt sov.. vakna strax innan 12..gick upp ..gjorde massa kaffe... lite kesella med blåbär å sötningmedel fanns färdiggjort sen i förr går så .. .titta ut.. (eller i denna lägenhets behövs det inte fetrsom det e panaroma fönster överallt känns det som.. ;) å såg att solen sken.. kände att det va alldelsen vart på ryggen .. de va SOLEN SOM VA PÅ BESÖK*weeii* Men lite sneakig e den .. de e ett antal minusgrader ute så ..*brr*

Nu har precis våra bästa år slutat .. dagen avsnitt va inte direkt något höjdar avsnitt...*typiskt* eftersom man e ledig..

Nu ska jag nog klä på mig..pratas om att åka till Örebro och tittar på bilar...vissa anser att det e dax för en ny bil nu.. men så har det iof låtit i 2½ år så ...:P...men,men..kan väl åka å titta så har man något å göra innan kvällen kommer..
i dag ska det även försöka hinnas renskrivas å rensas i mitt HÖÖK-block..pucko-jag har blandat övningsfrågorna vi gjort på övningsföreläsningen med vanliga föreläsningasntackningar..."lite rörigt"..jag brukar inte vara så här rörigt..*humm*..

Dagens rocklåt får bli den som jag gick å små sjung på hela onsdagen.... hihi... illa när låtar sätter sig fast i huvudet på en som ett hubbabubba under favorittskorna på sommaren mitt i veckan...*illa*...sen att man får vissa sjuka bilder på Bobby å Johan B gör det ju inte bättre... *knäppos-men det e underhållning så ska väl inte klaga*
 

Hoppas tentorna gick bra i dag små fröknar.. vet ett gäng små stjärnor som hade tentor i dag .. Emmas vet jag e avklarad å den satte hon nog som en smäck:* (looking farward to sunday sweepea)
Marry... som jag sa förut...när du går in i tenta lokalen ..spela rocky låten -eye of the tiger på ögsta volymen i huvudet...å tänk*bring it on suckers*...du fixar den smartis...:*

Trevlig fredag alla glada små busfrön...and please behave....*haha*

...Dream on...

..för nu har jag suttit å spelat Guitar hero -Aerosmith sen typ 22:15..å låtarna va inte uåålåsta så det va bar att så snällt ta fram guitarren ...klicka in att spela på en carrer å börja knappra för att låsa  upp låtarna..nu har jag låst upp (ensam) 20 av 40 låtar ...men skulel inte tro att jag tänker låsa upp alla 40 i dag ... *hoppas på att pojkarna som nyss kom hit låser upp resten åt mig*

Men måste säga att jag e grymt besviken ..trodde det skulel var amycket å bra aerosmith låtar -.. gillar de mesta med dem me de har inte gait med mycket av de bäst från dem .. emånga många låtar från 70.talet som inta alls slagit stort..visste många av dem e helt ok..men ingen cyring,angel,hole in my soul,crazy, nine life, sweet taste of india m.f....tråååkigt..VEM BESTÄMER SPELLISTAN EGENTLIGEN!!!??? 
(säkert en karl så ska leta upp Gubbf*n och ta ett snack mellan en bitchig brud och en farbror med pipskägg, hår inplantat och stjärtsilikons inlägg och stötter på småflickor å bor i hollywood hills skulle jag tro *inga fördomar här inte *

..så nu har jag druckit mitt kväll/natt kaffe..och spelat GT och ska snart borsta tuggstenarna å hoppa ner i sängen !!!
Och där sk ajag somna och....dröma vidare...hihi..därför passar denan låten great
(även den sista låten jag spela idag)
 

Vad skönt att du lever Belli...vart orolig att du å grisen hade blivit kidnappade i stockholms skogarna..och har lyckats fly upp i en gran med grisen(Molly) under armen och pratar med ekorror som kastar ekollon på kidnapparna nedför för att du ska kunna skicka röksignaler till oss om att vi måst ekomma å hjälpa dig.;) 
(Å folk påstår tat jag e lite tokig...haha.ibland e jag beredd att hålla med som nu när jag ser vad jag själv skrivit:P)

natti natt alla små nattugglor....känns lite tomt...alla far hem nu ju ..Belli,Mallan,Wivvi åkte hem till Estockholmo i dag ..(mallan e redan där sen igår) Anna åker till Linkan i morgon ...Zeynoo till karlskoga...Slemma för besök av X...och Emma har tenta å pappa på besök...:S
Vilken tur att jag har Malmström å Agnell som underhållning...haha.. *NOT*

Natti natt natt ...dröm ljuva drömar ....och dröm om mig och de andra änglarna ;*

om en vecka smäller det...

...då e det heavy f***ing rock n´roll nu..
..ska bli kul som tusan e laddad till tusen .. så kommer från och med i dag lägga upp en rocklåt.. i dag kommer det dock bli TVÅ stycken... första låten e tillägnade alla mina flicks framförallt å ni kommer känna igen den från ett speciellt tillfälle...Anna du vet att jag gärna lagt upp en annan av deras ölåtar(våran favo) men det blir lite mycket så du kan få äran..jag "Önskar den av dig"...så alla som sitter å klurar nu vilken av av favvo låtarna e å vilken som e anna å min "hundvalpsögon-låt" så kolla Anna blogg...;)

Jag har bestämt outfiten redan å håret å sminkningen till festen..skorna e dock lite oklart..känner mig kluven --har lite att välja på ...*med betoning på alla ord UTOM lite...hihi;)*)

LOVE IT"Do you know where you are?! Welcome to the jugel baby!!!"

haha love it man blir ju såå uppåt av denna lilla "trudelutt" låten... !!!

Va hos Zeyneb
efterskolan på fika/mat å all annat möjligt som gick å äta å dricka.. hon bjöd på hemmagjord (visa hade hur hon gjorde med) underbart god abuginröra på kurdiskt vis å massa nötter  å frukt å krdisk hemmagjord efterrätt... kaffe å te å grajs.. sen fick jag en present av sötisen för jag fyllt år.. ett armband med matchande örhängen...*du e föör snäll*...som hon "importerat" så lär va rätt ensam om dem...sen fick jag ett par örhängen till som hon had hängade fram som jag vart blixtförälskad i som hon tyckte att då skulle jag behålla dem...*Zeyno du e fööör snäll!*

Sen traska jag hem...
la mig i soffan å sov nå underbart mellan 16:30-18:40*ojojoj*..fattar inte har vart så sjukkkt trött sista tiden .. hmm...känns iaf fortfarande som jag kommer kunna sova inatt...:D
Nu e jag toksugen på kuffy så
..kanske ska ta mig en kopp eller två..jag e ju en av dem som inte gått på myten om att man inte kan sova av kaffe...för den som fortfarande tror det så säger jag så här: Koffient från en kopp nybryggt svartkaffe piggar upp dig i (håll i dig nu) 13,8 sekunder som mest 23sekunder!!!...eller hur de e chokerande så förstår (inte) att folk inte kan sova..hihi,,det där e hjärnspöken..pyskiskt!!!

Nu kommer dagens/kvällen andra rocklåt..
från ett av mina favvo band...älskar den här videon å tyckte "hunken" i videon på traktorn va rätt så "jucy" när jag va yngre...haha....herrrejösses...

Känner ni igen flicksen i videon..??
.hiih..om ni kollar in Crying videon så e det samma tjejer igen + efter detta vart de båda skådespelare ..va ju typ "no-ones" innan...:P

Nu ska jag kolla på sveriges värsta bilförare... har samlat mina PRO-poäng för kvällen å kolla på antikrundan (gillar ju historia så )...*nördiga-jag;) *
Vet ett ANTAL personer jag skulel vilja anmäla till det sär programmet (sveriges värst...) folk som kör på refuger, mor högerregler, som inte KAN regler, som kör mor enkelriktat..å folk som kör utan glasögon fast det absolut inte borde...*panik*

Keep on rocking bitches!!!
*smack*
:*

...Soulmate...

I don´t belive in faith, i belive in action-every action has a reacation..and that´s how you create you´re own faith..!


(Såå sjukt bra text!)

Mina dejter
i går va fin,fina.. niceiga båda två...;)
..
.Tack så mycket Slemmo för kaffet å chokladen som du ordnat så finns till efterrätt...vet att du egentligen hade velat bjuda på LusseKUTTER...hihi....

Va en bra dag igår... promenixade till å från Emma o co.. tappa ett av mina typ nyinköpta läppglans..*typiskt*...
Heldag i skolan idag .. eller hel dag å hel dag mellan 9-15:30 typ..e sjuuukt trött eller som Emma skulle säga AP-trött...har iaf gjort matlådan till i morgon+tvättat en maskin ..ska börja på den andra strax..skönt å ha tvättmakapären i lägenheten iaf... 

E sååå sjukt trött..ska gå å mumsa p lite kesella å blåbär som står färdigblandat i kylen nu ... trötter...butter....
Men ser framemot nästa tordag som fan...Rockfesten kommer bli grym... vi e typ redan 35 pers nu..:D

BUBBA HUBBA BEBBE...hej hej hååå....*interskämt...hihi*

 

I have a dejt..eller två..:P

jajamensan så e det .. ska på en lunch"dejt" med Tobby i morgon vid 11:30...*sweet*...sen har jag en middags dejt med Emma-Slemma å 2 lime kl 17:30...*nice*...ska blir as nice..ser fram mot dagen å kvällen ska bli trevligt... däremellan ska jag försöka se till att träffa "malmström å Agnell"..inte för dom e så roliga att "dejta" de tjatar mest om massa små detaljer hir och dit å massa onödigt flamms...lyssnar aldrig på vad andra tycker utan styr å ställer i samma monomtona takt...civilrätt hit och civilrätt ditt...TAR BOKEN ALDRIG SLUT!
Hitta en bild som verkligen visar min känslor för denna bok:


I dag tog jag mig... (plugg)friheten att vandra hem till Lisa på en promenix för kuffy , peomenad och för att i samma veva träffa LSS...det vill säga Lisa, Stella och Steve..
Eftersom LSS nu mera bor i en etta och inte läängre har eyt varsit sovrumm alla tre så har Lisa valt att ge dem egna små husrum att förvara dem i ..

Jag va alltså hemma i Lisas nya lya på haga.. en fin liten boning.. fresch å schysst inredd..med två små kissemjauer ..Steve å Stella... två små raringar .. steve va en redig karl.. å Stella en nätt liten tös..å Lisa va ..som Lisa.. jag drack kuffy å Lisa te...jag åt nötter å Lisa morötter...hihi... vi kackla på om allt å ingenting...
När vi kacklat på i ett X-antal timmar va det dax för en gemensam promenix hem .. Lisa höll mig sällskap för att sedan vandra hem själva...vi kom fram till att vi har indirekt ätstörningar och alkoholproblem..detta vet säkert redan än å anna läsare där ute..*asg*..vi kom fram till en hel del intressant fakta om oss själva om vi ska utvärdera och själva och ge oss diagnoser på vad allmänheter tycker,tror och påstår om oss...-dagens youngsters...*hiihi*


Stella och steve hade klätt upp sig så fint för min skull;)
*Haha* nej nej nej ..bara skoja.. har inge kort på sötnosarna -..hihi..

Nehe nu ska jag ta en dusch å börja ladda inför mina stora dejter i morgon ...bäst å göra en hår inpackning så i can look my best ...hihi

*.....Todiliooo .....Tatáaaa....*


Vem tar vem? Liggleken...

Bakgrunden till Liggleken : Magnus: -Fick nån töntig utmanings grej av sin Lina som igentligen inte va nån utmaning utan nått fånigt tjafs...Jag har en roligare grej jag tänkte dra i gång.. de är samma som linas skit fast 100 ggr roligare :)
Jag vill att du ska skriva ner 4 st som du vill sätta eller bli sättad av-Den som bryter kedjan kommer att leva med klamydia resten av livet :)

Å nu har jag fått detta från Lisa så får väl ta mitt ansvar å göra min utmaning så jag har gjort min del... så behöver jag inet göra det igen ...hihi

Och eftersom klamydia verkar inte såå roande eller trevligt så e det väl lika bra jag inte bryter denna lila pojk-på-hitts-kedjan..;)...får väl roa lite gran å passa på å drömam mig bort en anning samtidigt.. sambon vill ju ha Jessica Alba så då får väl jag ta dess herrar istället ....:P (som att det skulle hända..haha)

Reglerna är enkla.. Skriv till nån av dina vänner att han/hon är utmanad och att dom läser ert inlägg. Man skriver 4 st man vill sätta eller sättas av. Det får inte vara pojkvännen/flickvännen!!!
Sen skriver man sin bloggadress längst ner på sidan :)Och skriv adressen på den som du utmanar så man ser vem de är som bryter kedjan


4 st Angi vill bli shaggad av :
1. Adam Brody  (chamrmen får vilka dam som helst på fall..gorgeus)
2. Grant Show (hmm..den läcker biten går bra både med och utan smör)
3.  Mr Big  (åhh en sån riktig karl..klurig,ologisk och helt oförståelig MEN så smyhet;) )
4. Batman (Ja man måste ju få drömma lite..)


1. http://www.litensnorre.blogg.se/ utmanar http://agni.blogg.se/
2. http://www.agni.blogg.se/ utmanar http://www.ivabell.blogg.se/.
3. Lina utmanar Jane
4.http://fairyjane.blogspot.com/ utmanar http://nursesusi.blogspot.com/ (SOM BRÖT KEDJAN!) http://publishme.se/72040/entries/article/new/
5. http://attifrus.blogg.se/479635/entries/article/new/attifrus.blogg.seutmanar angeelina.blogg.se
6. angeelina.blogg.se utmanar enredigtjej.blogg.se

Så nu har jag utmanat å gjort min del .. å bruttan jag utmanat kan nog hosta upp fyra stycken rejäla hingstar att fresta med.. hon vet vad hon kan hitta hunksen och gör det .. *she´s fabolus...:*

Nu ska jag dricka Kaffy e hos LIsa å tittar på hennes kisse-katter å dricker henens kuffy .. behövde en promenad i det vackra vädret .. va härligt promend väder men ..VILL FORTFARANDE HA VÅR!

I dag kommer Emma hem från Helsingborg..Välkommen hem till vår vinterstad snäckan..*har saknat dig:*

Nu ska jag dricka mitt kaffe,, har en katt som stirrar på mig på 3 meters avstånd och en som strycker sina katt tänder mor mina strumpor för att nu hopa upp å docka mitt huvud med sitt..hihi,*stella då*

Föresten..kolla min blogg..har ändrat å fixat massa små detaljer å större saker..den sista finslipningen hjälpte Lisa mig men.. :D *tack *tack*

Keep Smiling ,,..pösselipösspöss...

Vet inte vad jag har gjort ...

..riktigt... har försökt mig på att designa om bloggen nu .. vilken gör at min blogg har flera utseenden beroende på vart man klickar på den så byter den färg å tar bort å lägger till saker.. hihi.. blir galen .. snart kommer det komam män i vita rockar å hämta mig å sätta mig i ett rum isolerat med ägg kartonger..

...orkar inte gör mer på den i dag .. suck.. blir galen... har till och med syndat å ätit en 10-15 stycken socker fria godisar från ängsgärdet....*varför det fråågar du dig säkert...jo för jag har blivit galn på den här gäcla skiten ..kommer drömma om html.texter å stilmallar å kodmallar å allt vad det heter *...*kha*....

Lite jobbigt att gå ut när det e riktigt julväder å allt man vill ha e vår....e jätte vackert ute å ett pulkarace skymtas i planeringen i horisonten ..MEN VA FAN vill ha blommande träd, pollenallergi och gräsfläckar nuuuu!

Nu ska jag ...klappa katten och byta kanal på tv:n sen läsa civilrätten...*suck*...

Hoppas alla haft en trevlig helg..!!!
 
*Livets underbara ironi... å min egen ;) *

Over and out...

(föresten..skulle uppskatta om iaf några ville komam å hälsa på mig när jag sitter inlåst i rummet med äggkartonger någon gång i bland.. till påsk å jul vore iaf trevligt;)

BLIR GALEN...

..min data gör kick flipps konstant...*kha*... cp (#/)!%&#¤/)(!%#&=/"... har gjort virus scaning och allt..påstås att det kan vara norton som göt att datan blir seg... det eju bra isf.. att ha ett skydd som gör att datan dummar sig lika mycket som om man hade virus...*idioti*
Skulle kunna gå in i datarummet eller gästrummet och sitta vid min andra data men det e jag för lat för... ooooo vad jag e irriterad på data fan.. håller på å designe om bloggen som jag har funderat länge på ..men går inte såå jätte bra när jag ska designa detaljer när data fan låser sig konstant!!!

Skulle bara avreagera mig lite..nu sk ajag dricka lite pepsi max för å lugna mitt sinne sen ska jag ge mig in i rond 3 569 240 med data fan....*kha*...

P.S om någon vill ha en relativt ny laptop med blåtand,inbyggd minneskortsläsare  och webkamera och massa USB portar på sidan så kommer det snart komma en sådan flygande från en viss lägenhet snart..den borde(tyvärr) landa rätt mjukt i snön....
(just det inte nog med att datan bråkar--det e rejäl vinter ute oxå...och melodifestivalen visade att jag  ÅTER IGEN HAR RÄTT OM DEN ..den e SKIT och blir bara sämre å sämre varje jävla år..artisterna bli äldre å äldre , klär sig sämre å sämre...man behöver inte kunna sjunga eller skriva avancerande texter heller..man kan dessutom uppträda i gummistövlar å skrtika SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA 12 458 gånger..PINSAMT..Anna å jag ska därför för å slippa skamen av skiten emigrera ..zimbabwe, Trinida Tobago och Peru är just nu starka kandiater..)


I´ve got you now Fck-face...

Hmm .. vill bara sprida den underbara nyheten att min förkylning nog var en:
 1. förvarning för kommande förkylning
 2. allergisk reaktion för en allt för tilltagen sovmorgon
 3. väldens mest supereffektiva men kortaste förkylning

Kan ha att göra med att jag gav mina nysningar en riktig utskällning om att de e en jävla stil att hoppa på mig så där en FREDAG av alla dagar å att om det inte passade att komma när jag va ledig för 3 veckor sedan så ska förkylningen inte tro attd et e okej att komma nu .. å att jag har nog uppmärksammat hur den "horat runt" bland folk .. du e fan på alla så...i´m out of you´re leag....

hihi..ibland blir jag rädd för mig själv å min konstiga fantasier...

Nu ska jag fylla upp ett glas med Pepsi max å ta min nyinköptya dietorelle påse med björnbärs smak å gå in till någon av de andr arummen å kolla på TV å klappa katten som kommer tigga om både dietorelle å pepsin..hihi.. kanske ska försöka läsa civilrätten....
*en tanke e iaf en bit på vägen*...

("Idag ser jag mig som en klagande bitter trött tant som e världs slö")

...fattar inte e sååå sjukt trött... orka.. fattar inte sov ju jätte länge i dag ... måste fan platta eller föna håret i dag så jag slipper det i morgon .. borde egentligen låta skiten va lockigt eftersom vi har sånt tattar väder ute just nu ...prata med emma som e e Helsingborg..dom har minsan INGE SNÖ ALLS...*orättvist*

För 2 månaders sen hade jag typ precis kommit till Thailand och surpladrinkar i värmen... å vad gör jag nu ..dricker pepsi max i ett blött,"kladdigt" trist och dyrt sverige... *jippi..eller INTE*

Känner att det vart många negativa vibbar som jag nyss sände ut...:P...jaja shit happens....

Trevlig Fredag kväll å helg på er alla tokar,nördar,glada och sjuka...

Men lägg av..inte nuuu!!!

...Typiskt, typiskt,TYPISKT....skulle gått upp vid typ 9-10.-..antog antagligen att jag skulle vakna va mig själv för inte F*N hade jag atällt någon klocka...*hur tänkte jag där enegtligen*...somna rätt tidigt för å vara mig.. vakn av ett glatt SMS från Kris..å tänkte vem skickar sms så här dax.. åsåg att klockan va 12:30...*åå neej*....*men lite phu våra bästa år har inte börjat än*....

Så förvånad över att katten låtit mig sova så länge så gick jag upp mata Linus(katten) som vid detta laget nästa fält mig 3 gånger p vägen till köket och skrikit och tjatat sig lockig i pälsen om mat,mat,mat,mat,mat GE MIG MAAAT!...

Mata katten... ppna kylen stirra på allt.. kom på att jag lagade storkok i går så fick bli det .. några selleri stavar å soffan..hämtade faktiskt civilrätten... men då insåg jag va som inte stämmde... att jag nysit 943 gånger sedan jag lämna sängen ..*en schysst obonus till detta är att det tok-snöra ute....whyyy jag vill ha VÅR!*

Summa summarun ;) ...jag e förkyld noo shit verkar det verkligen som det.. snor,snor,snor usch,usch,usch...Känner mig som han i otrivinreklamen ...näsdukar upp till midjan överallt....:S

Märker att man e förkyld när man skitar (i för att man inte orkar helt enkelt i) alla "Borden" man borde göra...som nu i mitt fall...borde duscha...orkar inte ...borde föna håret....orkar inte...borde plocka ur diskmaskinene och fylla den ..orkar inte...borde gå ned med soporna...orkar inte ...borde tända lite lampor...orkare inte...borde gå å lämna min lunch talrik i diskmaskinene jag borde fuyllt med smutsdisk..men jag orkar inte... borde ringa upp de som ringt mig...orkar inte....budskapet är alltså(om någon missat)....JAG ORKAR INTE ...om mindre än en timme börjar iaf melrose place...can´t miss it, wound miss it ..YOU better not miss it!

Snart blir det lätt kessella och blåbär för hela slanten å en 5liters dunk  med the....en kundvagn med apelsiner bör skalas och äts på en stor skål med glass....kuddar lite läsning elelr en laptop i knät..hmmm..undrar vad utfallet blir ..;) Blir nog ett skumbad med ett glas vin..det borde absolut hjälpa mot förkylningen ...;)

Typiskt att jag tänkte gå på långföreläsning i morgon ..:S *bara å bita ihop*

Neheh nu ska jag gå å snyta mig..*suprise*...

Over and out...and you better not forgett..Melrose Place...;)

 

Dragonforce med "kladdekauoka Angi Style"

ojojoj vad trött jag e...Idag kom,Emma,Rebbi,Mallan,Marran;wivvi och Anna hir å uppvakta mig..:D...tyvärr e isabelle sjuk...*tycker synd*....Fick en grymt bra present....jätte tack flickor.. !!! :D den present kommer komma väl till använing!!!
Fick riktigt schyssta rosor oxå ..as häftiga...i love rosor...!!

Jag bakade en "kladdekauoka alla Angi style"...dvs en kladdkaka med chille choklad och Vaniljblåbär s "fyllning" med stänk av smält vit och mörk choklad på ... till det var det grädde så klart..sen gjorde jag en fruktsallad på kiwi,banan,hallon,äpple,päron,apelsin,färsk annans,vindruvor och med physalis som garnering..till detta va det jordgubb/lime kesella...sen va de kuffy,kuffy,kuffy med italiensk inslag...:D

Har aldrig sett en kladdkaka ätas upp så sjukt fort... helt imponerad!!
...Goingen och Bobby där ligger ni i lä...;)

Medan jag ,Mallan å Marran väntade på att flicksen skulle komma så åt vi lunch och kolla på våra bästa år *så klart*
Sen spelade vi Guitar Hero medan vi vänta på de andra...sed började jag med mitt bakande å fixa fikat...då spelade de andra i full fart... ojojoj vad vi e vassa alltså .. ;)



I morgon e vi lediga..niceee...men måste plugga och läsa om den underbara civilrättet...*khaaa*(men tänker iaf ta mig en sovmorgon+vårabästa år paus och melrose place paus)...sen på lördag e det lång föreläsning mellan klockan 9-16 om internationell ekonomi som jag tänket gå på ..gick ju på de tre föreläsningarna i höstas..men åkte ju till Thailand dagen då tentan va så .. känns som de e ett smarta drag att gå på de tre mega långa föreläsningarna igen,..repititon är alltid bra!!! Ska dessutom försöka hålla mig vaken,nykter,aktiv och samlad och fokuserad under alla de tröga timmarna i skolan PÅ EN LÖRDAG!!!

Just ja Marran här kommer en bild till "det lilla helgalna bokstavs barn" du är;)

Här snackar vi redig kisse-mjau..
så här ligger min lilla "osmala katt" i underläga...och Linus är inte tjock..det är kärelekshull och stöttdämpande skydd så han kan slira in i väggarna å så ... och ni kan vara lugna jag SKA lära honom öppna toalett dörren själv hädanefter;)

Tack för en bra dag alla små glada busfrön som har förgyllt den´:*

...keep smiling ... keep shining...and look faboluse!!!

over and rocking rolling out ;) *hihi*

Happy B-Day to meeee!!!

Jahappp då va man ett år närmare pensionen å gratis vaccinations spruta... usch .. tider går så fort å att vara 24 känns inte bara utan låter gammal... nu kan man ju inte krypa hem från krogen , kackla ur sig grodor å komam undan med sin dummahet av att vara ung....man kan inte heller somna i diken å spy i blomlådor...hur ska det här gå ... kha....

....men mallan hade skrivit en så gulligt inlägg på sin blogg som peppaupp mig och även lagt in en bild på presenten hon gav mig..grymt rolig present


Va en så gullig liten peppning med så man bara ville *ååhhhh vad söt du e å nypa henna i kinderna*
...efter läst det känns det lite bättre ;)

Annar shar dagen vart rätt lugn för ovanlighetens skull.. familjen har vart här..vi har fikat ,spelat guitarr hero..(min famiilj är inte som alla andras :P )

Fick presenter ...pengar(ska köpa lotter för hela slanten;) ) , tårta, sex and the city filmen, blommor i mängder, bak böcker (så jag kan utvekla mina recept å göra ännu fler och mer kaloribomber och göra mina vänner till badbollar ;) .)
..sen fick jag ...*trumvirrvel*...en ESPRESSO MASKIN..vilken är lite som att ge en alkis en platta Sofiero... med tanke p mitt kaffe missbruk..jhar velat haft en i flera år å nu fick jag en flaschig hightec maskin..hiih..så när jag sagt vid svaga tillfällen att jag ska sluta med kaffet eller dra ned det drastiskt....Í take it back...hihi ... det e ju toook kört nu ... fick dessutom kaffe från italiens  med så .. the Kuffy breaks are at my place;)

Men dagen bästa present kom från Ask..yeah you heard med right,..JAG KLARADE MIKRON...*WEEIIII*...äntligen kan min hjärna slappna av ..självförtroendet börja växa så smått igen å jag kan andas å se solen genom molnen igen...:D

Nu e det Top gear å lite annat på Tv ..sen e det duscha å sova..föreläsning i morgon ..
 
Tack för en bra dag alla som hjälp till å uppvaktat å skämt bort mig i dag ..Pöss på er !!
(TACK Anna,Mallan och Marran för era såå söta inlägg om lilla moui:*)


Quasimodo Angi-style

Skulle vart i skolan å pluggat idag..
 ,,,även fast vi inte har någon föreläsning .. får mer gjort i skolan många gånger än hemma.. men igår innan det bar i väg hem till mina paranteser för italiensk söndagsmiddag.. så skulle jag ta en dusch...så knaka det till i ryggen..nackvärken jag då haft i en vecka hade börjat sprida sig nedåt... KUL... inte bara ont i nacken ska man ha utan även ryggen..KUL...så vart hemma från skolan i dag å har beklagat mig över min rygg, nacke å njure.. vilken har inneburit smärta som i sin tur inneburit sömn för  slippa smärtan .. kha... typiskt.
...tror det är den där lagbokens fel...i kombirantion med högaklackar, ojämntunderlag och konstiga sitt och sovställningar....Undra om det står någonstans i lagboken att man kan få skadaestånd pga av skada från konkande av lagbok,...hihi
"This is art...haha.. 2000-talets kroppskonst"

Hur som helst min stora plugg och träningsdag vart mer .. sov och tv dag.. men ,men...men bästa å glömma dagen bekymmer för i morgon kommer nya..;)..haha.. 
I morgon SKA jag iaf till skolan och plugga med flicksen .. känns som det ändå e en dag som alla andra...
ångesten är total..tiden går så himla fort så man inte hinner med att uppleva att tiden går så fort dom den gör...

Nu börjar advokaterna och diplomaterna.. *kha*..jobbigt när man vill se båda eftersom de går på samma tid:S
Skulel vilja bli diplomat.. vilket händelserikt och intressant jobb.. där kan man "make a differient" i världen ..



Nehe nu e det en omgång zone som ska strykas på rygg,nacke njure.. sen ska tuggstenarna borstas så jag kan avancera till sovrummet och glo på tv:n där istället...

Ska bege mig vidare nu.. ska messa John Blund och be honom komma i tid i dag .. ;)
Natti natt natt ....pöss heeej...

Oj, hej här va det livat...

Igår fyllde Rebecca 20 år..*hipp hipp hurra hurra*

..Hur som helst .. detta skulel firas.. nu får hon ju ändå gå in på apoteket som ger rödnäsa och rosiga kinder utan att behöva känna sig som en fönster shoppare..hihi... Det va middag men massa gottit mat,champange, godis,tårta...fniss,skratt,kackel å allt som hör där till...(lyckades hålla mig borta från både godis,chips och tårta*stolt*)...sen skulle vi ute...blue moon som alltid...
kvällen börja bra...Jesscia va ute, Lisa va ute...några arbetskamrater va ute... Hästar va ute å travar runt som aldrig förr..haha.. vissa människor växer tydligen adlrig upp och lär sig aldrig sluta dricka som fjortisar ..hahha... kul å se iaf.. hade kul med flicksen .. sen va ju brorsan ute med sina tjejkompisar...kul å träffa dem.. hihi..

Jag,Rebban,Anna ..(och isabelle hand)

Johanna,Anna och Rebban..

Emma och Madde

Jag å Isabelle

Kvällen bästa

♣Madde dränkte en tomte...stackars tomen..hihi.. tänk att få dö i champange ..hihi
♣Säg en huvudstad..*dumdidumdumda*(lät det som iaf )...Emma böjer sig fram å dricker.. och säger att det e Etiopiens huvudstad....eller Eritreas..vi va på väg att döööö..hahaha
♣Brorsan va ute...och fick alla att tro att jag va hans "stalker"..hihi
♣Gjorde inte av med pengar ...det gjorde andra istället..hihi (tack lillebror!)
Kvällen värsta
♦Som vanligt lyckades npgon hälla en ½ RÖD drink över mig..*KHA*
♦Vart bråk och en kille fick en ölflaska slagen rätt i bakhuvdet,,ramla ihop rätt duktigt..fegt å gå 3 mot 1 .. såg ut å göra    väldigt ont..*tycker synd*
♦En äckel kille försökte sälja "pillen-som-man-mår-as-bra-av-tjejen-as-skön-känsla-av-dom", Jävlva äckel idiot!

Vi va utväg och skulle shoppa i fredags... hitta en grym Scorett butik... hade kunnat plockat på mig HUR MÅNGA SKOR SOM HELST men måste begränsa mig.. mitt konto tillåter egentligen inget svinn så ..resten av månaden blir det till att äta snö och slicka salt från gatorna typ..:P


Men har tittat på dessa ett bra tag förr å kunde inte längre stå emot..

Dom här e bara as läckra..böra dock ha osvarta strumpbyxor under så får spara dessa till våren..:S

 På vägen hem stanna vi hos Henke,Carro och lilla Adria och käka  med dom och drack kaffe å insåg att tiden går så sjukt fort..lilla Andria är redan typ 7 månader...:O...så stor hon blivit .. och tänder å allt..sen åkte jag hem till Dennis och Wivvi å satt å kackla lite med Wivvi och Emma sen skjutsa jag hem emma som skulle jobba på morgonen å åkte hem, duscha å la mig INNAN 1 en fredag:O

Nu ska jag försöka läsa lite Civilrätt....sen ska jag duscha..är söndagsmiddag hos mor och far .. vet inte hur det ska gå .. kanske att polisen kommer och hämtar mig för brorsan har fått nog av mina förföljelser..hihi...han e sjuk..men roligt sjuk..hhihi...

Hoppas dinhelg vart grymt bra!
Och hoppas du e friskare nu Mallan..miss you..:*

RSS 2.0